Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Για 5 ημέρες θα μείνει κλειστή η εθνική οδός Πατρών-Αθηνών!!!

Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου κοντά στο Διακοπτό, λόγω κατολισθήσεων! Πρόκειται για την... Ολυμπία Οδό στην οποία οι διερχόμενοι πληρώνουν 3,10 ευρώ... για διόδια! Η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω παράκαμψης από την παλαιά εθνική (και αυτή έκλεισε για μία ώρα χθες το βράδυ). Στο Αίγιο η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια, ενώ στο Διακοφτό, σε ένα σπίτι "φούσκωσε" ο τοίχος και έπεσε πάνω στον ιδιοκτήτη! Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Οι χείμαρροι στην Αιγιάλεια έχουν "φοσυκώσει" και οι πάντες βρίσκονται σε επιφυλακή. 
 

Με το πρώτο φως  της ημερας φάνηκε η πραγματική έκταση των ζημιών στην περιοχή των Νικολαιϊκων καθώς σε έκταση ενός χιλιομέτρου  όλο το παραλιακό μέτωπο (από Κερυνίτη έως εκβολές Σελινούντα) η περιοχή είχε χθες το βράδυ πλημυρίσει, με αρκετά σπίτια να είναι μεσα στο νερό και οι ένοικοί τους να εχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία και σε σπίτια συγγενικών τυος προσώπων.
 
Σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος δεν αποκλείεται η εθνική οδός να παραμείνει κλειστή για 5 ημέρες αφού τα προβλήματα λόγω των κατολισθήσεων είναι πολλά.


ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου