Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Έπεσε η αυλαία του Καρναβαλιού(Φωτό και Βίντεο)

Από το thebest

Με μια λιτή αλλά και συνάμα εντυπωσιακή εκδήλωση στον κατάμεστο από χιλιάδες Πατρινούς κι επισκέπτες μόλο της Αγίου Νικολάου έπεσε η αυλαία του Πατρινού Καρναβαλιού. Ο βασιλιάς Καρνάβαλος, «το Τέρας της Κρίσης» παραδόθηκε στην πυρά την ώρα που ο Πατρινός ουρανός φωτιζόταν από δεκάδες πυροτεχνήματα που άφησαν τους παραβρισκόμενους με ανοικτό το στόμα.
Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ευχαρίστησε τους καρναβαλιστές για τη θεαματική τους συμμετοχή και την χαρά που έδωσαν σε όλη την χώρα. «Αποδείξαμε ότι είμαστε πρωτεύουσα του ξεφαντώματος με όλες τις συνθήκες ενάντια στο μνημόνιο, αντιστεκόμαστε στην απασιδιοδοξία. Το καρναβάλι μας δεν καταλαβαίνει από κρίση. Κηρύσσω την έναρξη του Καρναβαλιού του 2014», κατέληξε ο κ. Δημαρά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Χαράλαμπος Καρκούλιας, τόνισε: Διαφυλάσσουμε το αδιαπραγμάτευτο πάθος μας για τη ζωή. Εμείς από αύριο συνεχίζουμε την καρναβαλική πραγματικότητα».
Είχαν προηγηθεί καρναβαλικά τραγούδια από την Φιλαρμονική Ορχήστρα και show από γνωστή σχολή χορού της Πάτρας. Το πάρτι συνεχίζεται σε καρναβαλικούς ρυθμούς με την Μπάντα του Δήμου Πατρέων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου