Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης διχάζει εξαγριώνει και εξαθλιώνει τον Λαό. Η ανικανότητα των Ματ τον δέρνει κιόλας…

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/blog-post_8245.html


1) Ένα κακοστημένο θέατρο με κομπάρσους αθώους ανθρώπους που η αμοιβή τους ήταν το δικό τους αίμα.
2) Ένας κακοστημένος θίασος 155 βουλευτών με καπριτσιόζο πριμαντόνο τον κ. Αθανασόπουλο που συγκινήθηκε τελευταία στιγμή και έπαιξε το ρόλο του.
4) Μια τραγωδία ενός Λαού εντός της βουλής και το δράμα εκτός, στο Σύνταγμα.
5) Μια παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ που με σκοπό το όφελος τους παραμερίζουν κάθε ηθική έννοια της αλήθειας. την.

1) Τα ΜΑΤ πάντα βαρούσαν ασύστολα. Αυτή είναι η «δουλειά» τους. Βαρούσαν και τους Έλληνες στον Α. Παντελεήμονα αλλά το θέμα ήταν μικρότερης δημοσιότητας. Λίγοι ενδιαφέρθηκαν. Τώρα πάλι την πληρώσανε αθώοι άνθρωποι και είναι γεγονός.
Τι φταίει ;
Η ανικανότητα των προϊστάμενων τους και η βαρβαρότητα μερικών από τα ΜΑΤ: Α) Όταν είναι ανίκανοι να συλλάβουν τους 500 πρωτογενείς φονιάδες κουκουλοφόρους που πάντα αυτοί υποκινούν και αρχίζουν το μακελειό τι σχόλιο να κάνει κανείς για την πολιτική τους ηγεσία ; Β) Όταν μερικούς από αυτούς τους έχουν κάνει λυσσασμένα πιτμπουλ τι καλύτερο θα περίμενε από την αντίδραση τους σε περιπτώσεις έντασης ;
Το ψάρι βρωμά όμως από το κεφάλι.
Ανίκανη ηγεσία και ιδού τα χθεσινά αποτελέσματα.

2) Σώσανε οι 155 λένε την Ελλάδα. Πως ; Ξαναδανιζόμενοι, φορολογώντας άδικα τον Ελληνικό λαό, και τραυματίζοντας ακόμα χειρότερα την Ελληνική οικονομία με παρανοϊκές νομικές επαναριθμήσεις.
Όντως το φάρμακο είναι άθλιο που δίνουν.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αυτοί οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ είναι που ταυτόχρονα τραυματίζουν χειρότερα την Ελλάδα.
Όσο για τον κ. Αθανασόπουλο, διάβαζε το «κοριτσάκι με τα σπίρτα» κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού και μετά συγκινήθηκε και ψήφισε. Απλώς ο βουλευτής ΚΟΖΑΝΗΣ (ο βουλευτής ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) κατάλαβε, ή τον διαβεβαίωσαν ότι δεν θα πειράξουν τον κ. Φωτόπουλο και λοιπούς δημοκρατικούς αγωνιστές, αλλά μόνο τον Ελληνικό λαό και τότε πραγματικά συγκινημένος ψήφισε.

3) Μια τραγωδία εντός της βουλής και ένα δράμα εκτός στο Σύνταγμα., ή και αντίθετα. Ανικανότητα διαχείρισης μέσα και έξω. Το αποτέλεσμα ; Χθες αίμα έξω, Αύριο αίμα πάλι έξω αλλά και σε όλη την Ελλάδα, Μοναδική, κλασσική και αναλλοίωτη προσφορά από αυτούς τους «προνομιούχους».

4) Και η παραπληροφόρηση .
Μέχρι και εμείς κάναμε τρομερό λάθος ! Διαβάστε μια ανάρτηση του Team Apopsis που επίτηδες κρατήσαμε και είναι λάθος μας. :
http://free-apopsis.blogspot.com/2011/06/video.html

Πέσαμε και εμείς θύματα της εσκεμμένης παραπληροφόρησης.
Δίχως να θέλουμε να περιαυτολογήσουμε και ενώ τσεκάρουμε συνέχεια τις πληροφορίες κατάφεραν και κορόιδεψαν και εμάς.

Δεν σβήσαμε την ανάρτηση στο Ιστολόγιο μας για να θυμόμαστε και τα λάθη μας.
Απλώς να γνωρίζετε ότι πάντα θα σας ενημερώνουμε με ειλικρίνεια γιατί μάλλον αποτελούμε μειοψηφία να προβάλλουμε το Ιστολόγιο για τα λάθη του. Υποσχόμαστε να μη ξανασυμβεί, αλλά και να συμβεί δεν θα αρχίσουμε τις υποκριτικές δικαιολογίες αλλά ευθέως θα παραδεχτούμε το τυχόν λάθος μας. Πιστεύουμε δε, πως αν οι υπόλοιποι είχαν την ίδια μεθοδολογία συνέπειας και ειλικρίνειας, ποτέ δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ.

Έλληνες … μας έχουν στήσει πολλές παγίδες. Μη νομίζετε πως θα τις περάσουμε αναίμακτα όλες.
Όσο βασιλεύει η υποκρισία ο φαρισαϊσμός και η αναρχοαριστερή προπαγάνδα στον τόπο μας δεν έχουμε ελπίδα.

Πρέπει εμείς οι ίδιοι να στηλιτεύσουμε τους πραγματικούς υπεύθυνους και όχι τόσο γενικά αλλά περισσότερο ειδικά, και να απαιτήσουμε συγκεκριμένες αλλαγές σε αδικίες που βλέπουμε να περνάνε μέσα από τα ίδια μας τα μάτια. Εκεί πρέπει να είναι η επανάσταση Μας αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Δεν είναι αναρχοαριστερή ρουφιανιά. Είναι Πατριωτισμός έστω κι αν θίγει ακόμα και δικά μας μικροπολιτικά συμφέροντα.

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου