Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Πωλείται πόλη των ΗΠΑ σε τιμή "ευκαιρίας"! (vid)

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χμμμμ....αμερικανάκι είπαμε ότι είσαι ???
Από το ιστολόγιο

Μια πόλη της "Άγριας Δύσης", στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, που στο παρελθόν "έσφυζε" από ζωή, είναι πλέον προς πώληση.

Η πόλη Σένικ περιέχει 46 στρέμματα γης, ένα ταχυδρομείο, ένα πρατήριο βενζίνης, ένα παντοπωλείο, δύο κενές φυλακές και μια παμπ. Φυσικά, δε λειτουργεί τίποτα. Η ζωή στην συγκεκριμένη πόλη δεν ήταν πάντα έτσι Ο -κυρίως- αγροτικός πληθυσμός που ζούσε στη πόλη "φάντασμα" είχε μεγάλες οικογένειες με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βγάλει τα προς το ζην, ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση που χτύπησε τις Η.Π.Α τον 20ο αιώνα.Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν οι επιχειρήσεις της πόλης. Ακόμα οι δύο φυλακές είναι άδειες!
Για πολλά χρόνια μια κάτοικος της πόλης, η Τουίλα Μερίλ, αγόραζε ένα προς ένα τα κτήματα και τα σπίτια της πόλης, τονίζοντας η ίδια πως έχει πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.
Πλέον όμως, μην μπορώντας να τα καταφέρει, ελπίζει να βρει έναν αγοραστή ο οποίος θα ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη πόλη.
Η τιμή της πόλης που εδώ και τρία χρόνια κυμαινόταν στα 3 εκατ. δολάρια, τώρα κοστίζει μόλις 800.000 δολάρια μιας και κανείς δεν έχει δείξει εύλογο ενδιαφέρον για να την αγοράσει.

Whole US town up for sale by itnquirky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου