Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΙ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΝΕΡΙΤ ΝΕΡΙΤ....  ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!

Και το όνομα αυτής... ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Και κάποιος μας λέει... βρε σεις... τούτο είναι εβραϊκό όνομα! Κι άρχισε να ακούγεται... το νέο αφεντικό της νέας κρατικής τηλεόρασης θα είναι ο παλιός Παπαχελάς...

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αλέξης Παπαχελάς, του Σκάι και της Καθημερινής, μέλος της Τριημερούς Επιτροπής (δημιούργημα Ροκφέλερ στην οποία είναι επίσης και το παλιό μας βάσανο, ο Παπαδήμος) αλλά και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που μόλις πριν λίγες μέρες είχε τη συνάντηση της. Μόνο δυο μέλη από την Ελλάδα φέτος πήραν μέρος και ο ένας είναι ο καλός μας νέος διευθυντής... κατά τας φήμας που κυκλοφορούν 'εβραίως'!


Και τ' όνομα ΝΕΡΙΤ τι σημαίνει στα εβραϊκά; Α! σημαίνει κερί αναμένο και ονομάζουν έτσι και τα κορίτσια (ή αλλιώς ΝΕΡΑ!) που τυγχάνουν να γεννηθούν κατά την περίοδο Χάνουκα.

Αλλά έχει εμφανιστεί κι αλλού το όνομα ΝΕΡΙΤ: Στον Πόλεμο των Άστρων, εκείνη την παλιά ταινία με τον μασονικό συμβολισμό της δυαδικότητας του καλού και του κακού και τον αέναο πόλεμο τους. Ο Nerit ήταν ένα από τα 'δίδυμα' φεγγάρια του Ossus, όπου η Γαλακτική Δημοκρατία είχε στήσει μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές βάσεις της.

Μεταξύ αστρικών πολέμων, μυστικών λεσχών που δημιουργήθηκαν από την αφρόκρεμα της παγκόσμιας ελίτ και μιας κρατικής τηλεόρασης που σώπασε με ένεση ευθανασίας, γεννιέται η νέα τηλεόραση με την εκπληκτική επωνυμία ΝΕΡΙΤ Α.Ε. που απ' ότι φαίνεται... μόνο 'ανώνυμη εταιρεία' δεν είναι! Ο α-Παπαχελάς αφεντικό (μικρό αφεντικό, γιατί όπως φαίνεται άλλος είναι το μεγάλο) θα συνεισφέρει κι αυτός με τη σειρά του στην επικράτηση κι εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως είπε και ο ίδιος ο Ροκφέλερ το 1991 σε σύσκεψη της Τριημερούς, χωρίς τη διακριτική σιωπή των ΜΜΕ δεν θα είχαν καταφέρει να δρομολογήσουν.

Εύγε!!! Κι όπως λένε και εβραϊκά: !כל כבוד (Το οποίο κατά λέξη μεταφράζεται: 'Όλα τιμή!' Φαίνεται ότι και τα εύσημα έχουν κι αυτά τιμολόγιο...)
Εμείς πάλι λέμε... η τιμή, τιμή δεν έχει, και χαρά σ' όποιον την έχει...

ΠΗΓΗ ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου