Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σας… ευχαριστούμε κ. Παπανδρέου!


Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

foto_papandΚύριε Πρωθυπουργέ,
μετά παρέλευση περίπου δέκα οκτώ μηνών και αφού πέρασε από την χώρα μας επανειλημμένα όλο το κομιτάτο της Τρόικα κάνοντας τα οικονομικά μας φύλλο και φτερό, μας ανακοίνωσε η κυβέρνηση σας τα νέα οικονομικά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Για νέα μέτρα του Μνημονίου ΙΙ ( Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα το ονομάζεται για να μας εξαπατήσετε), δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να διαπιστώσει ότι και αυτά θα αποτύχουν. Εφ' όσον τα νέα οικονομικά μέτρα έχουν μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα, χωρίς να υπάρχει ίχνος ανάπτυξης, είναι καταδικασμένα να αποτύχουν όπως και τα προηγούμενα. Μόνο με ανάπτυξη μπορούμε να έχουμε επανεκκίνηση της οικονομίας μας για να ύπαρξη έστω μία ελπίδα που θα κάνει τους Έλληνες να αισιοδοξούν.

Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για μία ακόμη φορά πλήττουν τους χαμηλόμισθους, τους συνταξιούχους τους μικροεπιχειρηματίες. Οι δε φοροκλέπτες και εισφοροκλέπτες εξακολουθούν να παραμένουν στο απυρόβλητο. Πάρτι θα στήσουν εις υγεία του κ. Παπακωνσταντίνου. Ενός υπουργού που παρά τις δηλώσεις του ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή ούτε ευρώ δεν μπορεί πάρει από την τσέπη τους. Και για τον λόγο αυτό πληρώνουν πάλι γι' αυτούς τα κορόιδα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι.

Πριν από της εκλογές και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου από τις εξέδρες των ομιλιών , ο κ. Καραμανλής μας έλεγε ότι η χώρα βρίσκεται σε άσχημή οικονομική κατάσταση και πρέπει να πάρει επώδυνα δημοσιοοικονομικά μέτρα για να αποφύγουμε την χρεωκοπία. Απέδιδε την οικονομική κρίση της Ελλάδος, στην παγκόσμια οικονομική κρίση και φυσικά στην διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο καταχρέωσε την χώρα και επομένως ο Καραμανλής ήταν υποχρεωμένος να υπερδανείζεται για να μπορεί να πληρώνει τα βερεσέδια του . Αντίθετα εσείς μας διαβεβαιώνατε ότι λεφτά υπάρχουν αλλά δεν είναι ικανός ο κ. Καραμανλής να τα βρει. Ενώ εσείς μόλις αναλαμβάνατε την διακυβέρνηση της χώρας, μας δύναται υποσχέσεις ότι παρά την άσχημη οικονομική συγκυρία ο Ελληνικός λαός θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια.

Έτσι λοιπόν ο Ελληνικός λαός σας πίστεψε τον και σας έδωσε μεγάλη πλειοψηφία. Μία πλειοψηφία ώστε να μπορέσετε χωρίς εμπόδια να εκπληρώσετε όσα είχατε υποσχεθεί.
Μετά από δεκαοκτώ μήνες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, ο λαός διαπιστώνει ότι εσείς και οι συνεργάτες σας, έχετε υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών που μας υποσχεθήκατε! Και γι' αυτό τον λόγο κ. Πρωθυπουργέ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε εσάς και τους συνεργάτες σας για την συνέπεια σας.

Σας ..... ευχαριστούμε λοιπόν διότι επί δεκαοκτώ μήνες κυβερνάτε χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα εσείς και οι συνεργάτες σας. Το μόνο έργο το οποίο παρήγατε όλο αυτόν τον καιρό ήταν να εκβιάζεται και να τρομοκρατείται τον ελληνικό λαό για να μας χρεώσετε στους τοκογλύφους ακόμη περισσότερο. Με απειλές προσπαθείτε να κάμψετε την αντίσταση του λαού για τα επώδυνα οικονομικά μέτρα σας. Και τις απειλές αυτές αναπαράγουν καθημερινά οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι ,οι οποίοι λειτουργούν σαν παπαγαλάκια σας. Οι συνεργάτες σας περνούσαν τον χρόνο τους προβάροντας τα κοστούμια της εξουσίας τρώγοντας με τις ώρες στα ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων, με κουστωδίες παρατρεχάμενων και αστυνομικών να τους φυλάνε από τον λαό που τους εξέλεξε.

Σας ..... ευχαριστούμε διότι το πρώτο σας μέλημα ήταν η άνετη διαβίωσης των τροφίμων των φυλακών και γι αυτό τον λόγο φροντίσατε να βγάλετε έξω όλους τους εμπόρους ναρκωτικών και να απαλλαγούν από αυτούς οι φυλακές και να τους φορτωθούμε εμείς. Παράλληλα φροντίζατε και για την οικονομία αφού θα έχετε να ταΐσετε λιγότερα στόματα εντός των φυλακών, ενώ δεν σας απασχολεί τον έργο όλων αυτών βγαίνοντας από τις φυλακές.

Σας ..... ευχαριστούμε για τον ανθρωπισμό σας υπέρ των λαθρομεταναστών. Όσοι εισέρχονται λαθραίως στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης παραλαμβάνονται από το λιμενικό και αμέσως φροντίζουν να τους εισάγουν σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών να τους παρασχεθεί αμέσως ιατροφαρμακευτική περίθαλψης φαγητό κ.λπ. Αλήθεια για όλα αυτά ποιος τα πληρώνει; Μήπως ο Ελληνικός λαός τον οποίο καταντήσατε πάμφτωχο όλοι εσείς οι πολιτικοί εξουσιαστές;
Σας ..... ευχαριστούμε διότι μαζί με τους λαθρομετανάστες μας έρχονται και ασθένειες όπως φυματίωση, ηπατίτιδα ,έιτζ , λέπρα και ένα σωρό άλλες ασθένειες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια είχαν εξαλειφτεί από την χώρα μας χάρις στους Έλληνες ιατρούς και στο προσωπικό των ελληνικών νοσοκομείων.
Σας ..... ευχαριστούμε για την φιλευσπλαχνία σας προς τους αλλοδαπούς διότι τους προσφέρεται αναπηρικές συντάξεις για ασθένειες που είχαν πριν έλθουν λαθραία στην Ελλάδα. Επειδή τις κουβαλούσαν από την χώρα καταγωγής τους μαζί τους, εμείς πρέπει να τους ανταμείψουμε δίνοντας τους αναπηρικές συντάξεις. Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι Έλληνες κινδυνεύουν με τις πολιτικές σας να μη πάρουν ούτε κανονική σύνταξη.
Σας ..... ευχαριστούμε για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία που παρέχουν στους λαθρομετανάστες δωρεάν τα δημόσια νοσοκομεία. Τα νοσοκομεία τα οποία έχουν κατακλίσει αλλοδαποί λαθρομετανάστες και εάν χρειαστεί κάποιος Έλληνας να νοσηλευθεί δεν υπάρχουν κρεβάτια για μπορέσει να ιαθεί. Είναι υποχρεωμένος να πουλήσει μέρος της προσωπικής του περιουσίας για να πληρώσει τα νοσηλεία σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο. Πως νομίζεται κ. Παπανδρέου έχουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία τόσο μεγάλα κέρδη; Μήπως όλα αυτά τα δις ευρώ ελλείμματα που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία οφείλονται στις δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών που περιθάλπουν καθημερινά χωρίς να πληρώνουν δεκάρα; Τι λένε περί αυτού οι συνεργάτες σας που ασχολούνται με την υγεία του ελληνικού λαού.

Σας ..... ευχαριστούμε για τις συντάξεις που δίνεται στους αλλοδαπούς οι οποίοι με ελάχιστα χρόνια εργασίας στην Ελλάδα θεμελιώνουν και παίρνουν συντάξεις, ενώ ο Έλληνας πρέπει να εργάζεται μέχρι τα βαθειά του γεράματα για να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί. Τώρα με τα νέα σας μέτρα για την σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων τα οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πολιτικές των πολιτικών έφεραν τα ταμεία σε αυτό το οικονομικό χάλι ο Έλληνας εργαζόμενος είναι αμφίβολο εάν θα καταφέρει να πάρει ποτέ σύνταξη αφού θα είναι υποχρεωμένος εργάζεται μέχρι να πεθάνει. Και πιστεύουμε τότε να έχουν μειωθεί τα ελλείμματα των ταμείων για να μπορούν να πάρουν σύνταξη όλοι οι σημερινοί λαθρομετανάστες οι οποίοι σε σύντομο χρόνο με τον ανθελληνικό νόμο που ψηφίσατε θα γίνουν Έλληνες.

Σας .... ευχαριστούμε διότι φροντίζεται οι ‘Έλληνες καταναλωτές να αγοράζουν φθηνά προϊόντα από το παζάρι στο οποίο έχετε επιτρέψει να μετατραπούν οι δρόμοι και οι πλατείες των Αθηνών από τους λαθρομετανάστες. Δεν υπάρχει τετραγωνικό μέτρο στην Αθήνα που να μη έχει καταλειφθεί από τα ρυπαρά σεντόνια των λαθρομεταναστών για να πωλούν, τσάντες, γυαλιά, ρολόγια, ρούχα, υφαντά και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε εντελώς εξευτελιστικές τιμές. Και φυσικά όλο αυτό το παζάρι γίνεται χωρίς να εκδίδουν αποδείξεις δίχως να πληρώνουν ΦΠΑ αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτών των προϊόντων προέρχεται από λαθραίες εισαγωγές η είναι προϊόντα κλοπών από διάφορα καταστήματα. Το παζάρι αυτό πολλές φορές γίνεται μπροστά στις πόρτες καταστημάτων που πωλούν ομοειδή προϊόντα με αποτέλεσμα να φέρνουν σε απόγνωση τους εμπόρους οι οποίοι έχουν να πληρώσουν τεράστια γενικά έξοδα για μπορέσουν να κρατήσουν σε λειτουργία το κατάστημα τους.

Σας ..... ευχαριστούμε που έχετε χορηγήσει δωρεάν συγκοινωνίες σε όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι ουδέποτε ακυρώνουν το ανύπαρκτο εισιτήριο τους όταν χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός έλεγχος, βγάζουν και το μεροκάματο τους ξαφρίζοντας τα πορτοφόλια των επιβατών. Γι' αυτό τον λόγο έχει δοθεί εντολή να γίνονται συνεχώς συστάσεις στο επιβατικό κοινό να προσέχει τα προσωπικά του αντικείμενα. Η μόνη διαπίστωση την οποία κάνετε είναι να μας παρουσιάζεται τα ελλείμματα των συγκοινωνιών και να καλείτε τους συνεπείς επιβάτες να τα πληρώσουν.
Σας ..... ευχαριστούμε για την ασφάλεια που μας παρέχει ο υπουργός σας κ. Παπουτσής από τους κακοποιούς λαθρομετανάστες αλλά και από του ημεδαπούς, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι που να μη το έχουν διαρρήξει και έχουν υποχρεώσει τους κάτοικους αυτής της χώρας να ζουν πίσω από τα κάγκελα με τα οποία έχουν θωρακίσει τα σπίτια τους για μην έχουν δυσάρεστες εκπλήξεις από επισκέπτες που εισέρχονται από τα μπαλκόνια.

Σας.... ευχαριστούμε επίσης διότι το βαρύ λεγόμενο έγκλημα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού οι ληστείες, οι δολοφονίες, οι βιασμοί, η τρομοκρατία βρίσκονται σε ημερησία διάταξη και ο υπουργός σας ΠΡΟ-ΠΟ εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα στους αστυνομικούς για δήθεν ανάρμοστη συμπεριφορά σε λαθρομετανάστες, ή συλλαμβάνει φιλήσυχους πολίτες οι οποίοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για όλη αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές τους και η πατρίδα μας από Ευρωπαϊκή χώρα έχει μεταβληθεί σε Μπαγκλαντές.

Σας ..... ευχαριστούμε που μας κόψατε τα επιδόματα και μέρος του 13ου και 14ου μισθού για μπορέσει να ανανήψει η οικονομία μας.
Σας ..... ευχαριστούμε που ήσασταν τόσο πειστικός στα επιχειρήματα σας για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας και τόσο συγκινητικός ώστε καταφέρατε πραγματικά το ακατόρθωτο . Να σας σταματούν Έλληνες πολίτες στο δρόμο να σας συγχαίρουν για τα οικονομικά μέτρα που λάβατε και κάποιοι μάλιστα από αυτούς να σας προσφέρουν την πενιχρή τους σύνταξη για να σωθεί η πατρίδα. Μόνο που δεν μας ανακοινώσατε ποτέ σε ποιους δρόμους περπατάτε και σας συναντά η φτωχολογιά για να σας προσφέρει τα πενιχρά της εισοδήματα για την σωτηρία της πατρίδος. Και με την ευκαιρία αυτή μήπως μπορείτε να μας πληροφορήσετε οι επιχειρηματίες με τους οποίους συναντάστε και τρώτε τι ποσό χρημάτων, σας προσέφεραν για την οικονομική σωτηρία της πατρίδος. Περιμένουμε να μας ανακοινώσετε μετά την υπογραφή και του Μνημονίου ΙΙ αν εκείνος ο συνταξιούχος που σας είχε δώσει την σύνταξη του για να σωθεί η πατρίδα η οποία τελικά δεν σώθηκε, αν σας έδωσε και πάλι την σύνταξη του για να σωθούμε από την οικονομική καταστροφή που μας οδήγησε η οικονομική πολιτική του υπουργού σας κ. Παπακωνσταντίνου. Φυσικά και εσείς είσθε υπαίτιος της καταστροφής της πατρίδας και αμφιβάλουμε εάν από αυτά που λέτε και πράττετε, έχετε καταλάβει που έχετε οδηγήσει την πατρίδα μας.
Θα μπορούσαμε να σας ευχαριστήσουμε και για πολλά άλλα θέματα, αλλά μάλλον θα κουράσαμε και εσάς και τους αναγνώστες μας. Σίγουρα όμως θα επανέλθουμε για σας ευχαριστήσουμε για τις νέες επιτυχίες σας.

Όχι μόνο των δικών σας αλλά και των συνεργατών σας. Να σας ευχαριστήσουμε για τις φιλολαϊκές νεοφιλελεύθερες, οικονομικές πολιτικές σας τις οποίες εξάλλου είχατε προαναγγείλει στο Ελληνικό λαό και γι' αυτόν τον λόγο σας ψήφισε.
Προς το παρόν .......καληνύχτα σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου