Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Έρχονται δύσκολες στιγμές για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας...

Σχόλιο ιστολογίου μας : Εμείς θα τα λέμε και όποιος θέλει ας τα ακούσει!!!
Συνδέστε επίσης : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2798.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_7901.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/non-lethal-weapons.html
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

ImageΈκτακτη συνάντηση της Γερμανίδας καγκελάριου Α.Μέρκελ και του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί  λίγα μόνον εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 23 και 24 του μήνα με αντικείμενο την ελληνική κρίση και ενώ η χώρα βράζει.
Μέχρι στιγμής η Γαλλία παραμένει αμετακίνητη στη θέση της, απορρίπτοντας οποιουδήποτε είδους αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σε αντίθεση με τη Γερμανία που θέτει ως αναγκαία προϋπόθεση τη συμμετοχή ιδιωτών σε ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης της χώρας μας.

Σήμερα το Reuters μετέδωσε ότι η Γερμανία θα προτείνει η 5η δόση να πάει για τον Σεπτέμβριο, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι βέβαιο κατά πόσο μπορεί να συμβεί χωρίς να έχουμε "πιστωτικό γεγονός" δηλαδή πτώχευση της χώρας.
Παρίσι και Βερολίνο αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν πολύ χρόνο: Στο 78% έφτασαν οι πιθανότητες που παίζονται για την ελληνική χρεοκοπία και στην Αθήνα πρακτικά εδώ και τρεις ημέρες δεν υπάρχει κυβέρνηση.
Η αναταραχή και οι βιαιότητες μπορούν να επεκταθούν σε σημείο που τα χθεσινά επεισόδια να φταντάζουν αστεία. Οι αρχές ασφαλείας ανησυχούν από την συμμετοχή λαθρομεταναστών και ξένων στις βιαιότητες. Η σύλληψη του 33χρονου από το Μπάγκλαντες που έκρυβε σιδερολοστούς σε πάρκο τους έχει κινητοποιήσει, αφού είναι σαφές ότι υπάρχει σχέδιο.
Λύση δεν υπάρχει, όχι με τον Ε.Βενιζέλο στο Οικονομικών, ούτε με τον τον ίδιο τον ... Κέϊνς να ανασταινόταν και να αναλάμβανε το ΥΠΟΙΚ. Aν είναι τυχερός ο νέος ΥΠΟΙΚ θα πάρει την 5η δόση και μετά βλέπουμε. Το Μεσοπρόθεσμο προφανώς θα ψηφιστεί και αυτό που θα ακολουθήσει στη χώρα από άποψη οικονομικής ύφεσης θα κάνει να μοιάζει το σήμερα με περίοδο οικονομικής ευδαιμονίας.
Αυτά που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες στη χώρα, μέχρι να γίνουν εκλογές και να πάμε σε πολυκομματική κυβέρνηση, δεν θα έχουν ξαναγίνει από το 1949. Και θα αφορούν άμεσα θέματα ασφάλειας...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου