Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι διευκρινίσεις Πάγκαλου άναψαν νέες φωτιές

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=76963&catID=1


Μετά θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περι « τανκς σε τράπεζες» στην περίπτωση που δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, ο Θ. Πάγκαλος ζήτησε τον λόγο για να δώσει διευκρινίσεις για την συνέντευξη του στην Ισπανική εφημερίδα.

«Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει και αυτό είναι η άποψη της κυβέρνησης αλλά και της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει τι σημαίνει χρεοκοπία και από άλλες χώρες και έφερε ως παράδειγμα την Αργεντινή που χρειάστηκε να επέμβουν και τα τανκς.

Ο κ. Πάγκαλος έκλεισε την σύντομη παρέμβαση του ξεκαθαρίζοντας ότι «αυτή η μοίρα ( της χρεοκοπίας), δεν απειλεί τον ελληνικό λαό»




Μ. Κεφαλογιάννης: «Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάτε για τανκς»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης απαντώντας στον Θ. Πάγκαλο, τόνισε πως δεν μπορεί αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ιδίως αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα να μιλάει για τάνκς και μάλιστα σε ξένη εφημερίδα.



Γ. Καρατζαφέρης:«Μην δημιουργείται φοβικά σύνδρομα»

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι με τα όσα είπε στην συνέντευξη του προσπαθεί να δημιουργήσει «φοβικά σύνδρομα» στον ελληνικό λαό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου