Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Βουλγαρία: «Μία ημέρα χωρίς το όνομα του πρωθυπουργού στα ΜΜΕ»!

Από το ιστολόγιο http://www.echedoros-a.gr/2011/06/blog-post_8675.html#more


Η πρωτοβουλία που εμφανίστηκε στο Facebook την Κυριακή για «μία ημέρα χωρίς τον Μπόικο Μπορίσοφ» κερδίζει ολοένα και περισσότερη  έδαφος.

«Την ημέρα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών που έγιναν  στη χώρα- στις 5 Ιουλίου, προτείνουμε να μην αναφερθεί το όνομα του Πρωθυπουργού, τουλάχιστον, για 24 ώρες.  Να μην αναγραφεί  ή να μην ακουστεί, ό, τι και εάν έχει επιτύχει ή ενδεχομένως τις γκάφες που έχει κάνει. Να τον ξεχάσουμε πίνοντας μπύρα ή ένα κοκτέιλ χωρίς να συζητούμε για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό», είναι το σύνθημα  που κυκλοφορεί στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Και θα συνεχίσει πιο κάτω:


«Ας εγκαταλείψουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης το παλιό αλβανικό μοντέλο: «Καλησπέρα Ενβέρ Χότζα» και να επικεντρωθούμε σε σοβαρότερο πράγματα όπως στην τιμή της μπύρας, στο μεθυσμένο βρετανό της παραλίας, ή οτιδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός»

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας αυτής  αναφέρουν ότι δεν τίθενται σε καμία περίπτωση κατά του κόμματος GERB ή τον πρωθυπουργό της χώρας.

«Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία αυτή ως τρόπο διαμαρτυρίας εναντίον μιας λογικής να αναφέρεται, συνέχεια από τα ΜΜΕ, ένα πρόσωπο  χωρίς να έχει κάνει τίποτε, άσκοπα και χωρίς λόγο»,  δηλώνουν οι διοργανωτές αυτής της κίνησης.

--
Πηγή: mediapool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου