Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι ομοϊδεάτες GAP και Βαρθολομαίος τα είπαν σε «πολύ καλό κλίμα»…

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
38cfef2e26225952cb84399624e58fd5Μια συνάντηση Παπανδρέου-Βαρθολομαίου, μια συνάντηση ομοϊδεατών... Φυσικά, η πρωινή συνεδρία του πρωθυπουργού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Και γιατί να μη γίνει; Θιασώτες του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης και οι δύο, δεν δυσκολεύτηκαν εξ αρχής να τα βρουν. Και τα βέλη που έριχνε στον μακαριστό Χριστόδουλο ο Κωνσταντινουπόλεως, μείνανε στη φαρέτρα τους. «Περάσαμε ως γένος δυσκολότερες ημέρες, κάτω από δυσκολότερες συνθήκες και όμως τα βγάλαμε πέρα». Ναι, Παναγιότατε, όπως τα έβγαλε πέρα ο Ελληνισμός της Βασιλεύουσας, με τις φαναριώτικες πρακτικές του ραγιαδισμού...
Γιατί κάποιοι ή «κάποιοι», άνοιξαν την Κερκόπορτα, για να μη χάσουν τα προνόμιά τους, βυθίζοντας στο έθνος στο σκοτάδι, για σχεδόν 400 χρόνια. Οι πατριώτες, απλά δεν ξεχνούν...
Και άρχισαν τα «σιρόπια»: «Εύχομαι και αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός με εθνική ομοψυχία, κάτω από την ηγεσία της κυβερνήσεώς του, υπό την προεδρία της εξοχότητός σας, θα μπορέσει, όπως λένε στη λαϊκή γλώσσα, να περάσει το ποτάμι. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας, με την προσευχή μας». Και τις «παρεμβάσεις» μας, όπου αυτό απαιτηθεί, ξέχασε να πει ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Βέβαια, έχει εδώ τον υποτακτικό και τοποτηρητή του, τον άφωνο Αρχιεπίσκοπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τον απηνή «διώκτη» του εθνικισμού και θιασώτη του Φαναρίου, Ιερώνυμο.
Προσέξτε τι είπε ο GAP: «Μας εμπνέει και ο δικός σας αγώνας, αγώνας δύσκολος και παντοτινός, όχι μόνο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά, βεβαίως, για όλη την Ορθοδοξία, για τα δίκαιά της. Ένας αγώνας που κάνετε για τη συνεργασία των πολιτισμών και βεβαίως για την μεγάλη υπόθεση της κλιματικής αλλαγής. Είμαστε δίπλα σας και η παρουσία σας εδώ στην Ελλάδα δίνει και σε όλους μας την δύναμη που χρειαζόμαστε να φύγει η Ελλάδα από την κρίση και να μπορέσει να ευημερήσει ο ελληνικός λαός».
Ναι, είναι και η κλιματική αλλαγή, βέβαια. Που την πάτε αυτή; Κάπως πρέπει να εξευμενίσει η κεφαλή της Ορθοδοξίας, όλους όσους προωθούν την πράσινη ανάπτυξη. Φυσικά, τη συνάντηση του Κωνσταντινουπόλεως με τον GAP, πλαισίωσε η «πράσινη εθνομηδενιστική κομπανία και με άλλους: τον ΥΠΕΞ και υπέρμαχος της μετανάστευσης Σταύρο Λαμπρινίδη, τον ΥΦΥΠΕΞ Δημήτρη Δόλλη και την υφυπουργό (της πάλαι ποτέ Εθνικής) Παιδείας, (η «κακιά» τσίμπλα στο μάτι του Θεόδωρου Πάγκαλου στην περιφέρεια Αττικής), Εύη Χριστοφιλοπούλου-Κάλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου