Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Προσλήφθηκαν αλλοδαποί στα ΜΑΤ;

 Σχόλιο ιστολογίου μας : Εμείς το είχαμε αναφέρει πολύ καιρό τώρα....αλλά ουδείς έκανε τον κόπο να το ψάξει , μάλλον είναι καλύτερο το ξύλο από λαθραίους η ξένους πράκτορες!!!Το ξένο είναι πιο γλυκό!!!!
Από το ιστολόγιο http://kostasxan.blogspot.com/2011/07/blog-post_1380.html
Η επιστολή που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ξαφνιάζει με το περιεχόμενό της. Με το φωτογραφικό περιεχόμενο, για να γινόμαστε περισσότερο σαφείς. Εμείς, θέλοντας να πιστεύουμε πως δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό που καταγγέλει ο αναγνώστης, σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία του.
Είμαι συνδρομητής του ενημερωμένου περιοδικού ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ, το οποίο εκδίδει η καταδιωκόμενη μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους - τηλ.περιοδικού 6978897042.
Στην έκδοση Ιαν. - Φεβ. 2011, στο εξώφυλλο απεικονίζεται μπροστά από την Ελληνική Βουλή ο ηγούμενος Μεθόδιος της μονής Εσφιγμένου ο οποίος εκφωνεί λόγο κατά της κάρτας του πολίτη η οποία θα εμπεριέχει μικροτσίπ με πρωσωπικές πληροφορίες.
Δεξιά του φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ ο οποίος αν δεν με γελούν τα μάτια μου είναι μαυριδερός στο χρώμα, με χαρακτηριστικά μετανάστη από χώρα μωαμεθανική της Ασίας.
Η ερώτηση προς τους "υπεύθυνους" που μας κυβερνούν είναι:
Έχετε "κύριοι" προσλάβει μετανάστες στα ΜΑΤ γιά να δέρνουν τους Έλληνες;
Πείτε το μας , μην ντρέπεστε, τόσα έχετε κάνει..
Ως υπογραφή παρακαλώ γράψτε Απηυδισμένοι Έλληνες Πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου