Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Λεφτά και από τους νεκρούς ζητάει η κυβέρνηση

Από το ιστολόγιο http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/65676.html

image

Το μόνο λάθος του πατέρα μας στην ζωή του, ήταν ότι τον Φεβρουάριο του 2004 πήγε και ψήφισε για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου πληρώνοντας και συνδρομή.
Και ως ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, συνέχισε να ψηφίζει το κόμμα του (ή να το λέω κίνημα…) μέχρι το τέλος της ζωής του, στις 8 Μαΐου του 2008.
Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του και λόγω των βουλευτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2009, άρχισαν να έρχονται σπίτι μας φυλλάδια υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, της Β΄Αθηνών. Για εμάς τα παιδιά του, Α. και Α. Τ., ήταν τρομερά επώδυνο γι΄αυτό και επικοινώνησα τηλεφωνικά τρεις φορές μέσα στον Σεπτέμβριο με τα γραφεία, επί της Χ. Τρικούπη τότε, ενώ έστειλα και email πληροφορώντας τους, ότι ο πατέρας μας Μ. Τ. είναι νεκρός. Μας έδωσαν τα συλλυπητήρια τους (τι ευγένεια!), ήταν όμως συγχαρητήρια-μαϊμού.



Στο δια ταύτα, μετά από τόσο καιρό, ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ, ξαναθυμήθηκε χτες τον πατέρα μας και δια χειρός Μ. Κ. του έστειλε επιστολή, ζητώντας του να ανανεώσει την κάρτα μέλους, καταβάλλοντας μάλιστα το ποσόν των 12 ευρώ.
Προς διευκόλυνση δε του νεκρού, προ τριετίας πατέρα μας, παρέθεταν και 25 τράπεζες στις οποίες μπορούσε να πάει να πληρώσει.
Μόνον που έκανε ένα λάθος ο κ. Κ. Έστειλε την επιστολή σε λάθος διεύθυνση.
Παραθέτω την σωστή:
Νεκροταφείο Βύρωνα, θέση Καθολικά 45.
Και επειδή ο Μ. Τ., μάλλον θα δυσκολευτεί να «σηκωθεί» και να πάει σε κάποια τράπεζα να πληρώσει, θα πρότεινα στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Κ. να μεταβεί προσωπικά, στο Νεκροταφείο και να εισπράξει το ποσόν των 12 ευρώ.
Και ας επικοινωνήσει μετά μαζί μας, για να ησυχάσουμε οικογενειακώς, ότι ο πατέρας μας, ήταν απόλυτα ΣΥΝΕΠΗΣ, απέναντι σε ένα κόμμα που ήταν υπόδειγμα ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ σε ζωντανούς και πεθαμένους.
Τον δε αριθμό μητρώου του, ας τον βάλει ο κ. Κ., όπου αυτός νομίζει.
Α. Τ., δημοσιογράφος, μέλος ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου