Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Για συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα ο Αλεξάντερ Ντάουνερ

Από το ιστολόγιο http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/78405

Εκτός από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα συναντήσει τις επόμενες μέρες και τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Εκτός από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, ο Αλεξάντερ Ντάουνερ θα συναντήσει τις επόμενες μέρες και τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.
Λευκωσία: Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο Κυπριακό, εν όψει της τριμερούς διάσκεψης που οργανώνει για την Κύπρο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.



 Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ Αλεξάντερ Ντάουνερ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Λαμπρινίδη, ενώ την Τετάρτη θα συζητήσει το Κυπριακό με το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο κ. Ντάουνερ αναμένεται να έχει τις προσεχείς ημέρες και συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Εδαφικό και περιουσιακό και στη νέα συνάντηση

Στη νέα συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου έγινε (για άλλη μία φορά) συζήτηση για το περιουσιακό και το εδαφικό, στο πλαίσιο των εντατικοποιημένων συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

Παρουσίασαν έγγραφα και αποφάσισαν για τη λεπτομερή συζήτηση αυτών των εγγράφων με προοπτική να υπάρξουν συγκλίσεις. Συμφώνησαν να συναντηθούν και πάλι την προσεχή Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου