Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι στους (μουσουλμάνους) τρομοκράτες, ναι στους (μουσουλμάνους) μετανάστες!

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

zaf_cγράφει ο Δ. Ζαφειρόπουλος
Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης στις 11/9/2001 σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Έναν πόλεμο που κήρυξαν η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα διάφορα πολιτικοστρατιωτικά κυκλώματα που την στηρίζουν, συμπαρασύροντας σε αυτόν περισσότερες χώρες της Δύσης και όλο αυτό για να αντιμετωπίσουν μία περίεργη ομάδα μουσουλμάνων φονταμενταλιστών.
Στα δέκα χρόνια που πέρασαν από τότε, δύο στρατιωτικές εισβολές έγιναν σε Αφγανιστάν και Ιρακ, χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκατομμύρια έγιναν πρόσφυγες και μόνο ο πόλεμος κατά των φανατικών του Jihad δεν τελείωσε. Λες και κάποιο αόρατο χέρι, κρατά ζωντανή αυτή την τρομοκρατία, την εμφανίζει κατά καιρούς με ηχηρά χτυπήματα και την περικλείει με ένα εσχατολογικο συλλογισμό σύγκρουσης καλού - κακού.


Ίσως γι' αυτό και δεν έχουν απαντηθεί τα πολλά ερωτήματα που έχουν ανακύψει γύρω από την ίδια την επίθεση στις 11/9, τους πραγματικούς συντελεστές της, τα αληθινά αίτιά της αλλά και την διεξαγωγή της αυτή καθ' εαυτή.
Μπορεί τα παραπάνω να έχουν ένα ισχυρό άρωμα συνομωσιολογίας, όμως αυτό που είναι η πραγματικότητα είναι το γεγονός του ποιός κέρδισε από το συγκεκριμένο χτύπημα, τα όσα ακολούθησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν. Η απάντηση σε αυτό είναι απλή: σίγουρα δεν κέρδισε κάτι ο αμερικανικός λαός, ούτε και οι λαοί της Ευρώπης που ελέω αμερικανόδουλων κυβερνήσεων, παρασύρθηκαν σε αυτόν. Αντίθετα, κέρδισαν οι νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ που απασχόλησαν για ένα διάστημα την κοινή γνώμη. Κέρδισαν οι πολεμικές βιομηχανίες που βρήκαν καινούριο πεδίο παραγωγής και κατανάλωσης των υλικών τους. Κέρδισαν οι πετρελαϊκοί κολοσσοί που μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και να ελέγξουν τα κοιτάσματα της Μ. Ανατολής. Κέρδισαν οι τραπεζίτες που χρηματοδότησαν τις πολεμικές ενέργειες, πληθωρίζοντας την οικονομία και ελέγχοντας περισσότερο τις κυβερνήσεις. Κέρδισε τέλος το παγκόσμιο σιωνιστικό λόμπυ, που βρήκε ξανά συμμάχους στον αγώνα του για την επιβίωση του Ισραήλ.
Και όλα αυτά για να πολεμηθούν κάποιοι σχεδόν ξυπόλητοι Φενταγίν ή Ταλιμπάν, οι οποίο πρωτύτερα είχαν δημιουργηθεί, εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από τους ίδιους τους σημερινούς πολεμιούς τους. Η μέγιστη όμως υποκρισία των "εχθρών της τρομοκρατίας" έγκειται στο ότι στον πόλεμό τους αυτόν δεν έχουν να πουν εναντίον του φαινομένου της μετανάστευσης. Αφού οι αμερικανοσιωνιστές "σταυροφόροι του καλού" προσέδωσαν μία εσχατολογική οπτική στον πόλεμο, μίλησαν για σύγκρουση πολιτισμών και φρόντισαν να στιγματίσουν λαούς, θρησκείες και ιδεολογίες ως φορείς του κακού, για τους μετανάστες, απλά σιωπή.
Αντίθετα, φρόντισαν με τους πολέμους και τις καταστροφές τους, να πολλαπλασιάσουν το κύμα προσφύγων προς την Ευρώπη αλλά και τις ίδιες τις ΗΠΑ. Και μπορεί οι μουσουλμάνοι να είναι κακοί ως τρομοκράτες, αλλά στους μουσουλμάνους μετανάστες οφείλουμε να παρέχουμε κάθε προνόμια εις βάρος των λαών στην γη των οποίων ζουν. Οι ίδιες οι κυβερνήσεις, τα πρόσωπα και οι ΜΚΟ που συντάχθηκαν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, στις χώρες τους φροντίζουν να ανεγείρουν τζαμιά, να δίνουν πολιτικά δικαιώματα στους αλλογενείς και να στιγματίζουν ως επικίνδυνους, σχεδόν το ίδιο με τους τρομοκράτες, όσους τολμούν να μιλήσουν εναντίον της μετανάστευσης. Οι ίδιες οι ΗΠΑ που ζητούν ελληνικό στρατό στο Αφγανιστάν, κατηγορούν την χώρα μας ότι παραββιάζει τα δικαιώματα των μεταναστών, δεν τους φτιάχνει τζαμί ή γιατί δεν τους δίνει ιθαγένεια.
Σύμφωνα με αυτή τη λογική οι μουσουλμάνοι είναι κακοί όσο βρίσκονται στις χώρες τους, δυναστεύονται από φανατικούς και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν τους κατακτητές τους. Όταν μεταφέρονται στην Ευρώπη, οι μουσουλμάνοι μετατρέπονται σε ισότιμους φορείς μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας (παίρνοντας δουλειές από τους ακριβούς γηγενείς) και επί της ουσίας συμμετέχουν στην υλοποίηση του παγκοσμιοποιητικού οράματος μίας άχρωμης και μπάσταρδης ανθρωπότητας.
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, δεν πιστεύουμε ότι στρέφεται κατά κάποιου υπαρκτού εχθρού αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ένας πόλεμος των Ελλήνων ή κάποιου άλλου Ευρωπαϊκού λαού. Η μετανάστευση πάλι είτε είναι μουσουλμανική, είτε είναι χριστιανική, είτε προέρχεται από το διάστημα, καταστρέφει τους λαούς μας, διαλύει την κοινωνία μας, απαγορεύει το μμέλλον των παιδιών μας. Δέκα χρόνια μετά την 11/9, μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, παρήγορο είναι το γεγονός ότι οι λαοί αφυπνίζονται και ανακαλύπτουν τους πραγματικούς εχθρούς τους: τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδεολογίες, τους παγκόσμιους τοκογλυφικούς μηχανισμούς, τις κυβερνήσεις ανδρείκελα, τους σιωνιστές φίλους του Ισραήλ, τις ψευτο-ανθρωπιστικές ΜΚΟ, τα αριστερά μαξιλαράκια εκτόνωσης, τους μυωπικούς πατριώτες που βλέπουν μόνο στους μουσουλμάνους το πρόβλημα, το ιδεολόγημα ενός παγκόσμιου χωριού, άχρωμων και άοσμων καταναλωτών που περιμένουν το μεσσιανικό τέλος της ιστορίας.
Τελικά είναι αλήθεια, αυτό που λένε πολλοί, ότι η 11/9 και η πτώση τωνν Δίδυμων Πύργων, αποτελεί την αρχή της πτώσης της Παγκοσμιοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου