Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Εγκλήματα Αλβανών & Ρουμάνων κατά Ελλήνων, τέσσερις νεκροί

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
astinomikoi_533_355Άλλοι τέσσερις Έλληνες πλήρωσαν με τη ζωή τους την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας στη χώρα μας. Έπεσαν θύματα της αλβανικής συμμορίας που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Λάρισας, έχοντας ως συνεργούς μια ημεδαπή και ενεχυροδανειστή. Δύο από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, ενώ τα άλλα δύο, πέθαναν από ασφυξία, καθώς οι ληστές που εισέβαλαν στα σπίτια τους, τους φίμωσαν και τους έδεσαν.
Τρεις Αλβανοί, διακεκριμένοι φορείς της πολυπολιτισμικότητας, 24, 25 και 39 χρόνων, λήστευαν ηλικιωμένους στη Μαγνησία από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι τον Ιούλιο του 2011.



Τόσο καιρό πήρε για να τους ανακαλύψει η ΕΛΑΣ... Τα παραπάνω «λουλούδια» του πολυπολιτισμικού «μπαξέ», προκάλεσαν τον θάνατο από ασφυξία μιας 55χρονης και μιας 86χρονης το καλοκαίρι του 2009! Ακολούθησαν και άλλες δύο ανθρωποκτονίες τον Δεκέμβριο του 2009 και τον Αύγουστο του 2010.
Στη Λάρισα, αναζητούνται δύο Αλβανοί και δύο Ρουμάνοι, αλλά και δύο ημεδαποί. Οι παραπάνω είχαν διαπράξει 15 ληστείες αλλά και διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια γερόντων. Χτυπούσαν άτομα ανήμπορα να αντιδράσουν! Αλλά, εδώ κατηγορείται και ένας ενεχυροδανειστής-τοκογλύφος, που απορροφούσε τα κλοπιμαία. Στην κατοχή των παραπάνω «λουλουδιών» του πολυπολιτισμικού «μπαξέ», βρέθηκαν πιστόλια αλλά και άλλα όπλα, όπως στιλέτο και κλομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου