Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/2011/07/29/kardeslik-2/#more-8202

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 28-7-2011

Το κονβόι της αφθονίας βγαίνει σήμερα στο δρόμο
21 Αυγούστου Κυριακή -Ξάνθη
22 Αυγούστου Δευτέρα- Κομοτηνή
Το καραβάνι της αφθονίας που οργανώνεται στο Ραμαζάνι από τον δήμο του Μπαιράμπασά βγαίνει σήμερα στο δρόμο.
Το καραβάνι που από το 2005 πάει σε σχεδόν 60 πόλεις στις 9 βαλκανικές χώρες (Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, ¨Μακεδονία¨, Κόσοβο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Αλβανία, Ρουμανία), σε 5 πόλεις σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία-Αυστρία-Γαλλία), σε 25 πόλεις σε Τουρκία και Λίβανο, και συναντιέται με 500 χιλιάδες άτομα, θα ξεπροβοδιστεί σήμερα με τελετή.
Στην τελετή ξεπροβοδίσματος του καραβανιού της αφθονίας θα μετάσχουν ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Χουσείν Αβνί Μουτλού, ο αστυνομικός διευθυντής Χουσείν Τσαπκίν, βουλευτές Κωνσταντινούπολης και οι πρόξενοι της Αλβανίας, της ¨Μακεδονίας¨ και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήμαρχοι και επιχειρηματίες.




Το καραβάνι της αφθονίας που για χρόνια πραγματοποιεί αυτήν τη σημαντική διοργάνωση που έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία, είναι έτοιμο για τους δρόμους καρδιάς, ιδιαίτερα στα Βαλκάνια όπου για τα αδέλφια μας που ζούνε εκεί είναι ένα από τα πιο σημαντικά σχέδια.
Η ομάδα θα διανείμει την αφθονία στα Βαλκάνια με 150 εθελοντές, 4 TIR, 2 λεωφορεία, 4 μινιμπάς, 1 όχημα-γεννήτρια και 1 όχημα ζωντανής μετάδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου