Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Reid: Πρέπει να γίνουν περισσότερα για το έλλειμμα Πηγή:www.capital.gr

Από το ιστολόγιο http://www.capital.gr/News.asp?id=1252448
Την πεποίθηση του ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά στο Κογκρέσο για να αντιμετωπιστεί το διογκούμενο έλλειμμα του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού εξέφρασε ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Harry Reid.

Αν και η συμβιβαστική πρόταση Ρεπουμπλικανών – Δημοκρατικών για τη μείωση των ελλειμμάτων προβλέπει περικοπές ύψους 2,1 τρισ. δολ. ο Reid σημείωσε ότι πρέπει να γίνουν "πολλά περισσότερα" από το Κογκρέσο για να μειωθεί το χρέος της αμερικανικής κυβέρνησης από τα σημερινά επίπεδα των 14,3 τρισ. δολ.

Ο Reid πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα διαδοχικές συναντήσεις με Δημοκρατικούς γερουσιαστές, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Γερουσία θα δώσει το πράσινο φως στην πρόταση για το χρέος μετά την έγκριση της από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Η Βουλή αναμένεται να πραγματοποιήσει αργότερα σήμερα την ψηφοφορία.


"Εργαζόμαστε για δούμε αν θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε σήμερα, αλλά αυτό δεν είναι διασφαλισμένο", δήλωσε ο Reid και πρόσθεσε: "Θα ήταν θετικό να προχωρήσει το νομοσχέδιο στη Βουλή και να αρχίσουμε τη διαδικασία".


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου