Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Για ρατσιστικές επιθέσεις κατηγορούν την Ελλάδα οι Τουρκόφρονες Θράκης

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_7546.html


Κατηγορούν την Ελλάδα για εγκλήματα μίσους... λόγω 30 σφαγμένων προβάτων!....
Η αυτοαποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ΕΟΤΔΘ) κατήγγειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι εναντίον των μουσουλμάνων της Θράκης γίνονται ρατσιστικές επιθέσεις και εγκλήματα μίσους!

Ποια είναι τα γεγονότα «μίσους»; Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο βρέθηκαν σπασμένα τζάμια σε δυο τεμένη και κάποιος έσφαξε 30 πρόβατα σε μαντρί μουσουλμάνου. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι τα αδικήματα οφείλονταν σε μεταξύ τους διαφορές, αλλά πάντα εύρισκαν αφορμή οι τουρκόφρονες να τα αποδώσουν σε χριστιανούς.
Και το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι, αν κάποιος σκοτώσει τα πρόβατα χριστιανού, πρέπει να ερευνηθούν ρατσιστικά κίνητρα; Με κάτι τέτοια όμως γελοία περιστατικά, συνεχίζεται απρόσκοπτη η προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας.
Βέβαια, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έδωσε βαρύτητα στο θέμα και η απάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Jerzy Buzek ήταν τυπική: «Ο κ. Jerzy Buzek, ανέφερε πως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει και στο μέλλον την προσέγγιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα της αντιμετώπισης της κάθε είδους διάκρισης και μη ανοχής στο θέμα της θρησκείας ή της πίστης».
www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου