Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Σε αστυνομικό κλοιό η Θεσσαλονίκη

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αφού κάνουν τα σωστά πράγματα.........τι φοβούνται???
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63371087
Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας αναμένεται να αναπτυχθούν 5.000 αστυνομικοί.Εξω από το Βελλίδειο θα στηθεί ο κινητός φράχτης που είχε χρησιμοποιηθεί και στη Βουλή. Επί ποδός και το τεθωρακισμένο όχημα με την αντλία νερού

Ο κινητός φράκτης που είχε χρησιμοποιηθεί έξω από την Βουλή και θα στηθεί στο Βελλίδιο.
Ο κινητός φράκτης που είχε χρησιμοποιηθεί έξω από την Βουλή και θα στηθεί στο Βελλίδιο.
Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα, που μπορούν να συγκριθούν μόνο με εκείνα της Συνόδου Κορυφής του 2003, λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. για τα συλλαλητήρια που διοργανώνουν το απόγευμα συνδικάτα, επαγγελματικές ομάδες αλλά και φίλαθλοι, στη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στην 76η ΔΕΘ.
Στους δρόμους της συμπρωτεύουσας έχουν αναπτυχθεί περίπου 5.000 αστυνομικοί. Στην πλατεία της ΧΑΝΘ, έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, που θα θυμίζει απόρθητο φρούριο, αναμένεται να στηθεί για πρώτη φορά ο κινητός φράχτης από μέταλλο και πλεξιγκλάς που χρησιμοποιήθηκε στις πρόσφατες συγκεντρώσεις στην πλατεία Συντάγματος, ενώ οδοφράγματα θα στηθούν περιμετρικά των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο "Αίαντας", το όχημα με την αντλία ρίψης νερού, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί επιχειρησιακά μέχρι σήμερα.
Η οικονομική κρίση, τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής και η εκτίναξη της ανεργίας εκτιμάται πως θα βγάλουν στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες πολίτες, ενώ σ΄ αυτούς προστέθηκαν και φίλαθλοι του Ηρακλή, που οργανώνουν το δικό τους συλλαλητήριο μετά την απόφαση για οριστικό υποβιβασμό της ομάδας.
Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης είχε εγκατασταθεί από την αρχή της εβδομάδας ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννης Ραχωβίτσας για τον επί τόπου σχεδιασμό και τον συντονισμό των μέτρων. Από το απόγευμα της Τετάρτης, βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και ο αρχηγός, Λευτέρης Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου