Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Σάββας Καλεντερίδης: Ο Μπαχτσελί μαρτύρησε τις τρεις φάσεις της “Γαλάζιας Πατρίδας” (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σάββας Καλεντερίδης: Στείλτε μια ανθοδέσμη στον Μπαχτσελί! Μαρτύρησε τις τρεις φάσεις της «Γαλάζιας Πατρίδας». Γιατί αφήνουμε το πεδίο ανοιχτό να απλώνει η Τουρκία τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο;

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος, Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “Δεν γίνονται πιέσεις, διαβάζω τη δήλωση του Λευκού Οίκου για τη συνάντηση των 5 που έγινε για εμάς χωρίς εμάς στο Βερολίνο. Και λέει για ανάγκη διαλόγου και διπλωματίας για να λυθούν τα προβλήματα στο Αιγαίο. Άρα δεν υπάρχει πίεση, υπάρχει εξομοίωση του θύματος με τον θύτη, κατά την άποψή μου πρέπει να στείλουμε μια ανθοδέσμη στον Μπαχτσελί με ένα ωραίο σημείωμα γιατί μας έδωσε αυτό που μας έλειπε: να δούμε πού το πάνε οι Τούρκοι“.

“Ο Μπαχτσελί είναι ο ηγέτης του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης και χωρίς καμία υπερβολή πρόκειται για έναν παρακρατικό – παραστρατιωτικό μηχανισμό, μια συμμορία δηλαδή που απλά εκπροσωπείται και στο κοινοβούλιο, έχει σε όλους τους νομούς τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος, τη διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και οτιδήποτε παράνομο. Αυτός μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα μίλησε για 3 φάσεις. Δηλαδή η Τουρκία σχεδιάζει, επειδή λένε πολλοί για θερμό επεισόδιο και για πόλεμο, καθόλου! Να δούμε τις 3 φάσεις που είχε την καλοσύνη ο κ. Μπαχτσελί, ο οποίος πάσχει από γεροντική άνοια και ίσως για αυτό το αποκάλυψε” είπε αρχικά.

ΠΗΓΗ https://infognomonpolitics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου