Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Η «απατημένη» ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έρχεται εδώ για «υποδείξεις»

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
Έρχεται εδώ η «απατημένη» και αποτυχημένη υποψήφια για το χρίσμα των ελευθεριακών Δημοκρατικών Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, η περιβόητη Χίλαρι Κλίντον, προκειμένου να δώσει γραμμή στους «υποτελείς» πολιτικούς. Και όπως παραδέχονται τα συστημικά ΜΜΕ, η προερχόμενη εκ Τουρκίας έχει «διευρυμένη» ατζέντα συζητήσεων. Το πρόγραμμα λοιπόν της «απατημένης», περιλαμβάνει Παπούλια (μετά από το Ισραήλ, όπου πήγε, θα δει και τον άλλο βραχίονα του σιωνιστικού λόμπι), Παπανδρέου (θα βρεθεί στο φυσικό του χώρο), Σαμαρά (ε ρε πανηγύρια στο περιβάλλον του, βλ. Wikileaks), Λαμπρινίδη (αυτός θα «πάθει» από τη χαρά του!) και... Βενιζέλο!
Η «κυρία», μας έρχεται από την Τουρκία, όπου προφανώς πήγε και συμφώνησε για τις «υποδείξεις» της προς την Αθήνα. Στη γείτονα και κατά ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, «φίλη», η Χίλαρι συμμετείχε στην Ομάδα επαφής για τη Λιβύη (εξελίσσεται σε νέα Κούβα). Κοινώς, συντόνισε την προσπάθεια απομάκρυνσης του Μουαμάρ Καντάφι, προσπάθεια στην οποία οι Τούρκοι πρωτοστατούν.


Στο επίκεντρο των συζητήσεων με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί η κρίση χρέους («τρέμουν» οι Αμερικανοί στη σκέψη για πιθανή κατάρρευση της Ελλάδος...), η κατάσταση στην ευρωζώνη και εδώ αρχίζουν τα πολύ δύσκολα: «μια σε βάθος συζήτηση, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, για τις συναντήσεις της κυρίας αυτής. Σκόπια, Κύπρος (υπέρ Χριστόφια και σχεδίου τύπου Ανάν) και Κοσσυφοπέδιο (εδώ, θα ζητήσουν να δεχθούμε ΟΛΑ τα τετελεσμένα, ίσως για να διακινούνται πιο εύκολα στην Ευρώπη τα ναρκωτικά του UCK και η λευκή σαρξ)...hilary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου