Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μπάνιο μόνο στην ...μπανιέρα, για την Κυβέρνηση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Ωραίο το αστείο σου , μας έκανες να γελάσει και το χειλάκι μας λιγουλάκι , άλλα τέτοια ξέρεις να μας πείς???Η ρώτα καλύτερα κάποιον από τους δικούς σου,  που θα μπορούσε να πάει χωρίς μια διμοιρία των ΜΑΤ να τον παρακολουθεί και να τον προσέχει???
Από το ιστολόγιο http://www.briefingnews.gr/

Από το «διακοπές χωρίς ενοχές» του περασμένου καλοκαιριού, στο «μην λείψει ούτε Σαββατοκύριακο κανείς.


Ο πρωθυπουργός μήνυσε με τον πλέον κάθετο τρόπο στα Κυβερνητικά στελέχη ότι για φέτος να ξεχάσουν τις διακοπές.
«Μην διανοηθεί κανείς να εμφανιστεί φωτογραφία του με μαγιό ή σε καμιά παραλία» είπε ο Γ. Παπανδρέου στους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι ανέλαβαν το δύσκολο καθήκον να ενημερώσουν τους πάντες ότι το καλοκαίρι του 2011, τα μόνα μπάνια που θα κάνουν θα είναι την …μπανιέρα τους.

«Κανένας μας δεν θα φύγει από την Αθήνα ούτε για Σαββατοκύριακο. Δεν επιτρέπεται οι πολίτες που στερούνται πλέον και τα απαραίτητα να μας βλέπουν σε εφημερίδες και κανάλια να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας» ήταν το πολιτικό μήνυμα της απαγόρευσης, κάτι βέβαια που από πολλά στελέχη ερμηνεύτηκε ως ένα απλό επικοινωνιακό τρυκ, που μόνο κόπωση θα προσθέσει.
«Και πέρσι η κατάσταση δραματική ήταν, αλλά μας έστειλε διακοπές ...χωρίς ενοχές» ακούστηκαν να λένε κάποιοι από αυτούς.

Όμως και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου για φέτος θα στερηθεί και το «Συνέδριο της Σύμης» αλλά και το αγαπημένο του κανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου