Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Α. Λοβέρδος: "Λεφτά δεν υπήρχαν"

Σχόλιο ιστολογίου μας : Δυό γάιδαροι που μαλώνουν σε καμένο αχυρώνα!!!! Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με κανένα κόμμα , όποιος νομίζει πως είναι Ηγέτης (π.χ Σαμαράς)  , ΑΣ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ , ΣΥΓΝΩΜΗ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ!!!!
Οι θέσεις μας : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_2840.html
Από το ιστολόγιο http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/332969.html

Τελικά λεφτά δεν υπήρχαν ακόμα και όταν ο Γιώργος Παπανδρέου διαβεβαίωνε για το αντίθετο, παραδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή.


Πιο αναλυτικά, ο υπουργός είπε στην Κοινωνία Ώρα Mega: "Είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν ενώ δεν υπήρχαν".

Κατά τον ίδιο πάνω από όλα πρέπει να υπάρξει "σαφής πολιτική και ενότητα ψυχής" ώστε η Ελλάδα να πάρει διαφορετική πορεία.

Παράλληλα μίλησε για "την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80" ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για συνεργασία των πολιτικών κομμάτων της χώρας.

"Ορθά επιβάλλαμε τα μέτρα και ορθά αγανάκτισαν και οι πολίτες οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν καλύτερο μυαλό από τους πολιτικούς και δεν μιλάω για τους Αγανακτισμένους, τους οποίος ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να γλύψω, όπως έκανε ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτικής", κατέληξε.


ΝΔ: "Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό"

Στις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου τοποθετήθηκε η Νέα Δημοκρατία δια στόματος του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος είπε μεταξύ των άλλων πως "Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό".

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία.

Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας. Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα!

Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδας μας.

Και κάτι ακόμα: Το μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ομολογεί ότι ποτέ δεν θα έλεγε για “επιλεκτική χρεοκοπία”, θα μπορούσε να είναι απλά ένα…”συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου