Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/
samaras-papandreouΟ δικομματισμός καλά κρατεί, όπως και οι σαθρές αντιλήψεις και πρακτικές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «αντιμνημονιακή» κατά τα άλλα (μιλάμε για πολύ δούλεμα...) ΝΔ Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε πρόταση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, για μια συνάντηση με θέμα τις συνενώσεις κλινικών των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Ρωτούν ο ένας τον άλλον, συναποφασίζουν και μετά ρίχνουν και έναν εικονικό καυγά, για τα μάτια του κόσμου, λέγοντας «δεν είμαστε ίδιοι». Όσο για αυτό... Και συνεχίζουν να νομιμοποιούν ο ένας τον άλλον! Με «συναντήσεις»! Α ναι: η ανταλλαγή απόψεων, είναι «χρήσιμη» για τη «Δημοκρατία» (τους). Αυτό που το πάτε;


Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία της ΔΕ ΝΔ Θεσσαλονίκης στις 12.30 μμ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου. Και μετά την ανταλλαγή αβροτήτων, οι αξιωματούχοι της ΝΔ θα βγουν να τα «χώσουν», χοντρά κιόλας, στο μνημόνιο και... ούτε γάτα ούτε ζημιά! Ή τουλάχιστον, αυτό νομίζουν στη ΝΔ, όπου κάνουν χαρούλες για τις δημοσκοπήσεις και για το ότι θα σχηματίσουν κάποια στιγμή... κυβέρνηση μειοψηφίας! Έχουν και πλάκα: ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους και τον κόσμο! «Πολιτικός πολιτισμός» που έλεγε και ο απαξιωμένος Κώστας Καραμανλής!
Τώρα, φταίνε όλοι όσοι βάζουν στο κάδρο ΟΛΟΥΣ τους ιθύνοντες ων δύο μεγάλων κομμάτων, άσχετα από τη ρητορεία τους, που τελικά είναι απλώς ρητορεία; Η δικομματική συμπαιγνία δεν τελειώνει... Αυτό, οφείλουν να το κάνουν οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου