Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Οι Οικολόγοι ζητούν την παραίτηση κυβέρνησης Χριστόφια

Σχόλιο ιστολογίου μας : Οικολόγοι , τα πιο κατεστραμμένα ανθρώπινα μυαλά  , πλήρως κατευθυνόμενα (οι οικολόγοι και οι αναρχοαριστεροί θολοκουλτουριάρηδες παγκοσμιοποιητές της κακιάς ώρας χειρότεροι και από τα σκουπίδια που υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη !!!)....βρήκαν πάτημα για να κάνουν το παιχνίδι τους , ελπίζουμε πως οι αδελφοί Κύπριοι να τους απομονώσουν!!!
Αυτό που γράφουμε και λέμε είναι ότι οι υγιείς πατριωτικές κινήσεις θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και όχι να περιμένουν από λαμόγια του κοινού ποινικού δικαίου όπως είναι οι Οικολόγοι αναρχοαριστεροί παγκοσμιοποιητές, τα αγαπημένα παιδιά του GAP !!! 
Από το ιστολόγιο http://www.newstoday.gr/

Την παραίτηση της κυβέρνησης του προέδρου Χριστόφια και το σχηματισμό κυβέρνησης ενότητας με προσωπικότητες ανεξάρτητες από κόμματα, ζητά το Κίνημα Οικολόγων.
Οι Οικολόγοι ζητούν την παραίτηση κυβέρνησης Χριστόφια
Η γενική γραμματέας του Κινήματος, Ιωάννα Παναγιώτου, είπε ότι σε έκτακτη συνεδρίαση, χθες βράδυ, η Πολιτική Επιτροπή των Οικολόγων αποφάσισε να καταθέσει πρόταση για συγκρότηση κυβέρνησης ενότητας.



Οι πολίτες, πρόσθεσε, έχασαν την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς και την πολιτική και ζητούν δικαιοσύνη, αλλά και πρακτικά μέτρα αντιμετώπισης της πρόσφατης τραγωδίας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς.
ΟΙ Οικολόγοι, κατέληξε, κρίνουν αδόκιμο το διορισμό ενός μόνο νομικού στην επιτροπή διερεύνησης των ευθυνών για την τραγωδία και ζητούν να πλαισιωθεί από συμβούλους αναγνωρισμένου κύρους, ανεξαρτησίας και εμπειρογνωμοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου