Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΓΙΑ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ 4 ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.
*ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΜΕ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ –ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.
*ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Η ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ.
*ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΧΕΔΟΝ 35 ΛΕΠΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΈΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ . ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.


*ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ DUM DUM ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
*Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
*ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
*ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΩΘΕΙ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.
*ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ.
*Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ/ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΣΛΟ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1979 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1995. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ(ΟΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ).
*ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΠΑΡΟΝΤΕΣ –ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ –ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 2 ΒΡΕΤΑΝΟΙ.
*ΤΟ EMAIL ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ 1518 ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΣΤΑΛΗ ΣΕ 5700 ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
*ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ…ΠΟΥ;
*ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Η 3 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΚΡΟ ΧΑΡΛΕΜ ΜΠΡΟΥΝΤΛΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
*ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 14 ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου