Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

“Selective devaluation” του Γ. Παπανδρέου από την Χίλαρυ

Από το ιστολόγιο


Γράφουμε και προηγουμένως ότι από όσα αντιλαμβανόμαστε ότι η κ. Κλίντον ήρθε στην Ελλάδα όχι για να προσφέρει κάτι χειροπιαστό αλλά μάλλον για… τσάι και συμπάθεια.
Διαβάστε τώρα τηλεγράφημα του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ για την συνάντηση με τον πρωθυπουργό:



Τους θερμούς χαιρετισμούς της οικογένειάς της μετέφερε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας της Χίλαρι Κλίντον στην Αθήνα.
Η κυρία Κλίντον έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον πίνακα ζωγραφικής του Θεόδωρου Στάμου “Ατέρμονο πεδίο-Δελφοί” που κοσμεί το γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ απαντώντας σε ερώτηση Αμερικανού δημοσιογράφου για την συμμετοχή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ στον αποψινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου εναντίον της Ιαπωνίας, δήλωσε ενθουσιασμένη και σημείωσε ότι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η κόρη της Τσέλσι, θα βρίσκονται στο γήπεδο στη Φρανκφούρτη, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.
Η ίδια, είπε, ότι θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την Αθήνα, ενώ ανέφερε ότι το παιχνίδι ΗΠΑ-Βραζιλίας το παρακολούθησε με ιδιαίτερη αγωνία με τον σύζυγό της και ήταν, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά, το καλύτερο που έχει δει.
Λέτε να μπέρδεψε τον πρωθυπουργό με τον πρόεδρο της FIFA;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου