Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, εγείρει ξανά θέμα «Τούρκων» στα Δωδεκάνησα!

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

Συστηματικά ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος παρασκηνιακά εργάζεται υπέρ των συμφερόντων της ανθελληνικής & φιλοτουρκικής οργάνωσης DEB, προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα, «σηκώνοντας» συνεχώς «θέμα» (έχουμε κατ' επανάληψη ασχοληθεί εδώ στον "ΕΚ" με αυτή του τη "δραστηριότητα"). Αυτή τη φορά «ξαναχτύπησε», μιλώντας σε εκδήλωση του τουρκικού προξενείου στην Ξάνθη.
Παρουσία λοιπόν του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ, ο κ. Μάντατζη και αφού είπε ότι μεταφέρει «μια αγκαλιά χαιρετίσματα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου», μίλησε για ταξίδι που θα πραγματοποιούσε την επόμενη ημέρα στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Ρόδο και στην Κω, λέγοντας ότι «εκεί έχουμε ανθρώπους μας που μοιράζονται την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, τον ίδιο πολιτισμό. Υπάρχουν οι Τούρκοι της Ρόδου και της Κω».
Ο λόγος για το δείπνο ιφτάρ, (πρόκειται για τελετή κατά την περίοδο του ραμαζανιού), που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Κω. Φυσικά, ο τουρκικός Τύπος έκανε πάρτι, μιλώντας για 2000 Τούρκους στην Κω και «υπογραμμίζοντας» ότι από τα τεμένη του νησιού, μόνο δύο λειτουργούν. Το δείπνο λοιπόν έγινε, παρουσία του βουλευτή Σμύρνης Ριφάτ Σαΐτ και άλλων Τούρκων αξιωματούχων.



Όμως, από τον τουρκικό Τύπο μάθαμε ότι στην Κω έχουν, με την ανοχή προφανώς των ελληνικών αρχών, μεταβεί δύο δάσκαλοι από την Τουρκία (οι Λεβέντ Ουνγκάνερ και Αϊντίν Πεχλιβάν), οι οποίοι διδάσκουν την τουρκική γλώσσα αλλά και τα τουρκικά ήθη και έθιμα (μέχρι και χορούς!) στα παιδιά των μουσουλμανικών οικογενειών του νησιού. Και ο εκτουρκισμός των Ελλήνων μουσουλμάνων, συνεχίζεται υπό τα αδιάφορα βλέμματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
tsetinΌσο για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, καλό θα ήταν κάποιοι στην Ιπποκράτους να μας πουν αν συμφωνούν με τις απόψεις του και αν όχι, να πράξουν τα δέοντα: κοινώς, να τον διαγράψουν από την ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου