Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Επίδειξη ισχύος από ιδιαίτερα βίαια ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών στο Σύνταγμα

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......προς τους Αστυνομικούς (ακόμα για λίγο καιρό έτσι θα τους λέμε, αργότερα τα ξέρουμε τα υποκοριστικά τους και έχουμε και καινούργια)....να προσέχουν τι κάνουν!!!
Προς τους καπηλευτές "Αγανακτισμένους της κάτω πλατείας".......ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!
Από το ιστολόγιο www.briefingnews.gr/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/item/6229
Αντιμέτωποι με διμοιρίες των ΜΑΤ βρέθηκαν οι «Αγανακτισμένοι» που στάθηκαν πιστοί στο σημερινό τους ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος.
Οι αστυνομικοί έχουν παραταχθεί σε φραγμούς στις σκάλες τις πλατείας και στην οδό  Όθωνος και κάνουν χρήση χημικών σε κάθε προσπάθεια των διαδηλωτών να προχωρήσουν προς την λεωφόρο Αμαλίας.

Στο κέντρο της πλατείας και στην οδό Γεωργίου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 1.500 άτομα και αντιμετωπίζουν απέναντι τους ιδιαίτερα βίαια συμπεριφορά από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επιθέσεις των αστυνομικών δεν ανακόπηκαν ακόμη και όταν ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν γονείς με ανήλικα παιδιά.

Από την χρήση των χημικών κατά των διαδηλωτών χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες μια γυναίκα την οποία παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ.



Από την όλη στάση και την τακτική που ακολουθούν οι αστυνομικές δυνάμεις, είναι εμφανές οτι ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική έτσι ώστε να τρομοκρατήσουν τους διαδηλωτές και να τους αποτρέψουν από τις συγκεντρώσεις μπροστά στην Βουλή.

Στις 8 το βράδυ οι δυνάμεις αποσύρθηκαν μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όταν προφανώς σε κεντρικό επίπεδο αντιλήφθηκαν οτι το θέμα είχε πάρει δημοσιότητα.

Οι διαδηλωτές κατέλαβαν την λεωφόρο Αμαλίας ενώ παράλληλα ξεκίνησε και συνέλευση στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου