Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Με τον καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστήμιου, κ. Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, στη Γραμματεία Οργανωτικού, συγκροτήθηκε η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πατριωτικού Μετώπου.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626                                       
www.pamet.grpametopo@gmail.com                                                        
Αθήνα, 19 Ιουλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστήμιου, κ. Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, στη Γραμματεία Οργανωτικού, συγκροτήθηκε η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πατριωτικού Μετώπου.
Με την αποδοχή από την πλευρά του, του γνωστού για τους αγώνες του, για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία, καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστήμιου κ. Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, της θέσης του Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος, συγκροτήθηκε χθες, η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Πατριωτικού Μετώπου.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της Διοικούσας Επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου η οποία έγινε χθες στα γραφεία του Κινήματος, με πλήρη ομοφωνία ορίσθηκαν:



  • Υπεύθυνος Οργανωτικού ο Καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστήμιου, κ. Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου.
  • Εκπρόσωπος Τύπου, ο Συντονιστής Ανατολικής Αττικής, επιχειρηματίας κ. Θανάσης Χορταριάς.
  • Υπεύθυνος των οικονομικών, ο Συντονιστής Πειραιά, σύμβουλος επιχειρήσεων, κ. Δημήτρης Χρυσικόπουλος..
  • Υπεύθυνος κινητοποιήσεων, ο οικονομολόγος κ. Περικλής Δανόπουλος.
  • Υπεύθυνος εθνικών θεμάτων, ο νευροχειρούργος κ. Σπύρος Δημητρίου.
  • Υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, ο ακτινολόγος κ. Στέργιος Πραπαβέσης.
  • Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο Συντονιστής του Κινήματος, δημοσιογράφος, κ. Σταύρος Βιτάλης.
Ακόμη, στη χθεσινή σύσκεψη αποφασίσθηκε η λειτουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, την διεύθυνση του οποίου ανέλαβε ο σκηνοθέτης κ. Λάμπρος Παπαδημητράκης, εκφωνητής του Πολυτεχνείου του 1973. (Ο οποίος ως γνωστόν, παρέμεινε σε όλη του την πολιτική και προσωπική του διαδρομή, αγωνιστής της Πατρίδας και της Δημοκρατίας και δεν μετατράπηκε ποτέ σε… Δαμανάκη).
Να προσθέσουμε εδώ πως εντός των επομένων ημερών, θα ανακοινωθεί και η Διοικούσα Επιτροπή της Επιτροπής Παλλαϊκής Άμυνας του Πατριωτικού Μετώπου (Ε.Π.ΑΜ.), όπως επίσης και η Διοικούσα Επιτροπή της Επιτροπής Προστασίας της Ελληνικής Κοινωνίας (Ε.Π.Ε.Κ.), από την βάρβαρη επίθεση των νετοταξιτών και των τοκογλύφων. Μια επίσης ανεξάρτητη από το Κίνημα Οργάνωση, η οποία ήδη σχεδιάζει την παροχή κάθε νόμιμης προστασίας στους Έλληνες Πολίτες που απειλούνται με κατασχέσεις, υπερβολές των φοροεισπραχτικών μηχανισμών κλπ.
Το Πατριωτικό Μέτωπο εκφράζει την βαθειά του ικανοποίηση για την συμμετοχή του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου στους κοινούς αγώνες για την Πατρίδα και τον Λαό μας και τον καλωσορίζει θερμά, στην ευρύχωρη και φιλόξενη οικογένεια του Κινήματος.
http://www.pamet.gr/deltiatypou/kalosorizoyme%20papagaryfalloy%2019%207%2011.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου