Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Προσπαθούν να κάνουν τα Χανιά «πολυπολιτισμικά» με το ζόρι!

Από το ιστολόγιο http://www.elkosmos.gr/

Η πρόσκληση που δόθηκε στους γονείς των νηπίων που φοιτούν στον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου Κρήτης του ΠΝ στα Χανιά, να συμμετάσχουν μετά των τέκνων τους στη Γιορτή Πολυπολιτισμού του τοπικού Δήμου, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τις οικογένειες των αξιωματικών. Η άρνησή τους να συμμετάσχουν στη Γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ημέρας του Κόσμου στον Κήπο του Δήμου, ο οποίος σημειωτέον «τρέχει» τον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου, αναδεικνύει και την οργή των αξιωματικών, για τα τεκταινόμενα.
palia-polh-chaniwnΟι νηπιαγωγοί στον παιδικό σταθμό του Ναυστάθμου, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, καθώς εισέπραξαν την οργή των οικογενειών των ένστολων του ΠΝ μας. Όπως καταλαβαίνετε, στην προαναφερόμενη Γιορτή, εκλήθησαν όλα τα σχολεία της πόλης. Από εκεί και πέρα: η πόλη των Χανίων, είναι μία από τις τέσσερις της χώρας, όπου εφαρμόζεται ένα επιδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα πολυπολιτισμικότητας για την εμπέδωση της ανοχής και την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, με τη συμμετοχή διαφόρων ΜΚΟ.
Δήμος «πράσινος»... υπέρ πολυπολιτισμικότητας 


Σας υπενθυμίζουμε εδώ την «πρεμούρα» του Δήμου Χανίων αλλά και τις παράνομες ενέργειές του για την «ανάδειξη» των οθωμανικών μνημείων της πόλης, αλλά και την περίεργη ως ύποπτη ανοχή του σε δραστηριότητες των «επιδοτούμενων» αντιεξουσιαστών της Rosa Nera, όπως η συνεχιζόμενη κατάληψη κτιρίων του Πανεπιστημίου Κρήτης (το Παλαιό Φρουραρχείο, το έχει δωρίσει ο Στρατός, βρίσκεται μέσα στο ενετικό φρούριο των Χανίων, στην Παλιά Πόλη). Από τη Rosa Nera και με χρήματα των ΜΚΟ, ξεκίνησαν για να κατέβουν στην Αθήνα οι λαθρομετανάστες καταληψίες της Νομικής Σχολής, που κατέληξαν στο Μέγαρο Υπατία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου