Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Απάντηση στον Abravanel περί αντισημιτισμού των Ελλήνων, μήπως τελικά αυτός είναι ανθέλληνας;

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/abravanel.html

Θεσσαλονίκη:Συμπλοκή Εβραίων με αντισημίτη κατά τη διάρκεια βανδαλισμού/Salonica:Jews clash with antisemite over vandalism... http://abravanel.wordpress.com/
το άρθρο σου τελειώνει abravanel ως εξής :
Σεβόμενος τη στάση της ΙΚΘ, πιστεύω οτι αντί να τονίζουν την αυτονόητη ανάγκη τιμωρίας του δράστη από τα αναξιόπιστα ελληνικά δικαστήρια και την λήψη μέτρων προστασίας του Μνημείου, πιστεύω οτι θα έπρεπε να.... ζητήσουν την καθιέρωση επίσκεψης στο Εβραϊκό Μουσείο κάθε Δημοτικού και Γυμνασίου της πόλης, που στην συντριπτική τους πλειοψηφεία αγνοούν το ιστορικό σαλονικιώτικο χρέος για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και διατήρηση της εβραϊκής τους κληρονομιάς। Για τους φοιτητές δε προτείνω κάτι, αυτοί έτσι και αλλιώς φοιτούν σε ένα ανοικτό εβραϊκό αρχαιολογικό πάρκο ακόμα και αν δε το ξέρουν।


Αγαπητέ μου φίλε Σημίτη , θέλω να σου επισημάνω τα εξής : Οι Έλληνες δεν μισούν τους Εβραίους , οι Εβραίοι με τις πράξεις τους και τον λόγο όπως χρησιμοποιείς εσύ γίνονται από μόνοι τους αντιπαθείς । Γράφεις και προσβάλλεις μια κοινωνία ότι τα δικαστήρια τους είναι αναξιόπιστα θα συμφωνούσα μαζί σου αν όταν σας κατηγορούν για τα Μυστικά της ΣΙΩΝ δεν έδειχνες την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που σας αθωώνει , στη συνέχεια γράφεις ότι πρέπει οι μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου να επισκέπτονται το εβραϊκό μουσείο . Κάντε εσείς την αρχή επισκεπτόμενοι το μαρτυρικό δίστομο και τα Καλάβρυτα και τόσα άλλα για να μην λέτε ότι μόνο εσείς είχατε θύματα και εμείς θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή σας . Επίσης να σας θυμίσω οι φοιτητές μας που λέτε ότι φοιτούν σε ένα εβραϊκό αρχαιολογικό πάρκο γνωρίζουν πολύ καλά τον τόπο και στην ιστορία και της Ελλάδος και του Ισραήλ . Προχτές συγκεκριμένα οι εφημερίδες σας ανέγραφαν ότι ανακαλύφθηκε άγαλμα του Ηρακλή στο Ισραήλ , ποτέ δεν υπήρξαμε περιπλανώμενοι οι Έλληνες αν αυτό υπονοείτε . Μέχρι και το 1973 οι Έλληνες λάτρευαν και συμπονούσαν το κράτος του Ισραήλ και εάν ποτέ ψήφιζαν όλοι στη ΓΗ για το ποιος ήταν ο καλύτερος πολιτικός με αγάπη προς όλους τους ανθρώπους οι Έλληνες θα ψήφιζαν ομόφωνα οι μεγάλοι σε ηλικία την Γκολντα Μέιρ , η οποία κάποτε χαρακτηρίστηκε από τον Νταβίντ Μπεν Γκουριόν ως : ο μόνος άντρας στην κυβέρνηση , ελπίζω να μην ισχύει αυτό σήμερα ούτε για τους ταγούς σας αλλά ούτε και για τους επιφανείς, ή τους απλούς ανθρώπους σαν και εσάς . Κύριε abravanel μην κυνηγάτε ανεμόμυλους, εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε και την αξία του μνημείου και την ιερότητα του.


aoristies.gr/2011/08/abravanel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου