Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Το πετάς, ξεσπάς και γίνεται ανεκτίμητο

Σχόλιο ιστολογίου μας : Φανταστείτε μια ελβιέλα στο κεφάλι του GAP , πόσο λέτε να πιάσει , έχουμε και κάποιες οικονομικές στενότητες .......
Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Το ποσό των 3650 δολαρίων άγγιξε η μαύρη ελβιέλα που πέταξε ένας Αυστραλός στο τέως πρωθυπουργό, Τζον Χάουαρντ σε διαδικτυακή δημοπρασία στο διαδίκτυο



Δράστης της επίθεσης που είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2010 ήταν ο Πέτερ Γκρεί  ο οποίος μιμούμενος το επεισόδιο με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους στη Βαγδάτη πέταξε και τα  δύο του παπούτσια στον Χάουαρντ την ώρα που έδινε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.
Την ώρα που ο Γκρεί εκσφενδόνιζε τα παπούτσια, τα οποία σημειωτέων δεν βρήκαν το σώμα του Χάουαρντ, είχε πει  "Αυτό είναι για τους νεκρούς στο Ιράκ! Τα χέρια σας είναι ματωμένα".
Στη συνέχεια ο μακρυμάλλης ... απομακρύνθηκε βίαια από την αίθουσα της τηλεοπτικής εκπομπής.
Την ώρα εκείνη ο Χαόυαρντ  σχολίαζε  μαγνητοσκοπημένη δήλωση του πρώην κρατούμενου στο Γκουαντανάμο, Ντέιβιντ Χικς, του Αυστραλού Ταλιμπάν.
Ο  πρώην πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε. "Όλα καλά..., μην ανησυχείτε", ακούστηκε, μάλιστα, να λέει στον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Τόνι Τζόουνς, ο πρώην πρωθυπουργός.
Την πατέντα έχει ένας Ιρακινός δημοσιογράφος, που έριξε, χωρίς να τον πετύχει, το ένα παπούτσι του στον Αμερικανό τότε πρόεδρο Μπους τον νεότερο, στη διάρκεια απ' ευθείας μεταδιδόμενη τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Βαγδάτη στις 14 Δεκεμβρίου του 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου