Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο GÜL ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Σχόλιο ιστολόγιο μας : Με αυτά που λες Αχμέτι μου , καλά σας κάνουν οι Κούρδοι τότες.......
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
«Νέα γλώσσα δημοκρατίας» ήταν το μήνυμα του Τούρκου προέδρου από την Ρωσία

 
Προειδοποίηση  από τον πρόεδρο της δημοκρατίας της Τουρκίας Abdullah Gül ,στους Δυτικούς ηγέτες…
«Καλώ όλους τους ηγέτες των Δυτικών χωρών είπε ο Τούρκος πρόεδρος να δείξουν το θάρρος της αυτοκριτικής» προειδοποιώντας παράλληλα τους ίδιους κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού…
Σε ομιλία του στο Φόρουμ Παγκόσμιας Πολιτικής ,στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Gül στην Ρωσία ως προσκεκλημένος του Ρώσου ομολόγου του Ντιμίτρι Μεντβιέντεφ , τόνισε τα εξής…..
«Όλοι μας πρέπει να σκεφθούμε την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από τον Νορβηγό υπήκοο διότι αυτή η επίθεσης δεν έχει καμία σχέση με μια καθορισμένη θρησκεία και δεν διασυνδέεται με την γεωγραφική δομή αλλά δείχνει πολύ καθαρά ότι η ιδεολογίες της φανατικής δεξιάς δημιουργούν μεγάλο ρίσκο. Στις περιπτώσεις αυτές ξέρουμε ότι πολλές φορές γίνονται τα «στραβά μάτια»λόγω των συμφερόντων της εσωτερικής πολιτικής ενώ πρέπει να δοθεί πολύ πιο σκληρός αγώνας. Η οικονομία της Ευρώπης βαριανασαίνει λόγω του γηραιού πληθυσμού. Αυτό σημαίνει την ανάγκη περισσότερων μεταναστών. Η Ευρώπη αντί της πολιτικής διακρίσεων έχει περισσότερη ανάγκη να αγκαλιασθεί με τις διαφορές . Όλοι πρέπει να δείξουν το θάρρος αυτοκριτικής χωρίς την πολιτική διάκρισης με γνώμονα την ανοχή που θα μεταφερθεί πάντοτε στα ύψη αναδύοντας μια νέα γλώσσα δημοκρατίας» ανέφερε ο πρόεδρος Gül.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου