Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠ. ΑΡΙΝΤΣ Παιχνίδι για γερά νεύρα από τους Τούρκους

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......δεν ξέρουμε για το τηλέφωνο του GAP , αλλά του Ερντογάν σίγουρα μαγνητοφωνούνται οι συνομιλίες του ....όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδή παίζουν με τις λέξεις στην εξωτερική πολιτική τους...... και όποιος παίζει με τις λέξεις ...πρέπει να θυμάται !!!!
Δεν είναι είπα ξείπα.......
Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/

Την έντονη αντίδραση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, προκάλεσε δήλωση του αντιπροέδρου της Τουρκικής Κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Ταγίπ Ερτογάν, συμφώνησε με την διεξαγωγή ερευνών από πλευράς Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
 



Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε απαράδεκτους και ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του Μπουλέντ Αρίντς. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προέβη σε αυστηρά διαβήματα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει και αυτή έρευνες στη Μεσόγειο», είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν πριν από μερικές μέρες οι δύο άντρες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μπουλέντ Αρίντς ο κ. Παπανδρέου απάντησε, λέγοντας πως: “Έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι, μπορείτε να κάνετε κι εσείς, αλλά να μην υπάρξει ένταση”.

Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι στην Προύσα, ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αρίντς είπε επίσης ότι η Τουρκία στηρίζει την πρόταση που παρουσίασε πριν από μερικές μέρες ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου στον ΓΓ του ΟΗΕ περί “ταυτόχρονου τερματισμού των ερευνών και σύστασης κοινής επιτροπής για κοινές έρευνες” και ότι απαντώντας επ' αυτού, όπως υποστήριξε ο Αρίντς, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να είπε “είναι λογικό, αλλά πρέπει να μιλήσω με τους Ελληνοκύπριους”.


Πηγή: Ράδιο 107,6

29/09/2011 - 14:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου