Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Σκίστε τα ρούχα σας για τον «εκπληκτικό» Πούτιν

Σχόλιο ιστολογίου μας : Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι Έλληνες για χάρη του GAP!!!!Μεγάλη η χάρη του!!!
Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=81106&catID=14


Μία ομάδα των καλλίγραμμων Ρωσίδων που αποκαλείται «στρατός του Πούτιν» έχει ξεκινήσει μία σχετικά απροσδόκητη εκστρατεία στήριξης στον Ρώσο πρωθυπουργό. Καλούν τις συμπατριώτισσες τους να σκίσουν τα ρούχα τους σε ένδειξη στήριξης στον Βλαντιμίρ Πούτιν και ανέβασαν ένα σχετικό βίντεο.

«Είμαι απλά ξετρελαμένη με έναν άνδρα που άλλαξε τη χώρα μας» ακούγεται στο βίντεο την ώρα που η «Νταϊάνα» περπατάει στους δρόμους της Μόσχας. «Είναι ένας εξαιρετικός πολιτικός και ένας καταπληκτικός άνδρας. Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν» λέει η Νταϊάνα που φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε όσους «χτυπούν τον Ρώσο πρόεδρο. «Του ρίχνουν λάσπη ίσως γιατί τον φοβούνται ή γιατί οι ίδιοι είναι αδύναμοι» λέει η πανέμορφη Ρωσίδα.

Στη συνέχεια του βίντεο η Νταϊάνα συναντά δύσ φίλες της που κάνουν ηλιοθεραπεία κοντά στο ποτάμι και γράφουν σε ένα λευκό μπλουζάκι: «Θα σκίσω (τα ρούχα) για τον Πούτιν». Το βίντεο κλείνει την ώρα που η μία σκίζει το λευκό μπλουζάκι.

Στο τέλος ζητούν από άλλες «νέες, όμορφες και έξυπνες» κοπέλες για σκίσουν κάτι για τον Πούτιν και να ανεβάσουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Το καλύτερο βίντεο θα κερδίσει ένα Ipad.Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος βρίσκεται πίσω από τον «στρατό μοντέλων του Πούτιν» και ορισμένα διεθνή ΜΜΕ εικάζουν ότι πρόκειται για την νεολαία του κόμματος του Ρώσου πρωθυπουργού.

Πάντως στη σχετική ιστοσελίδα ο «στρατός του Πούτιν» έχει ανεβάσει εξαιρετικές φωτογραφίες του με κόκκινο κουστούμι και μαύρα γυαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου