Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τον Κόλπο του ΄Αντεν

Σχόλιο από Faceof : Δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξεφύγει αυτή η είδηση .....από εχθές την είχα μαρκάρει ....αλλά παρασκευή βράδυ ,τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.....
Αυτό που συμβαίνει στον Κόλπο του Άντεν είναι ένα πολύ παλιό θέμα , απλά τελευταία με κάποιους σεισμούς κάτι οι πειρατές και οι καθεστωτικές ειδήσεις από την χαβούζα του MIND CONTROL τηλεόραση , βάλτε και τον τεράστιο στόλο που μαζεύτηκε εκεί (η Ελλάδα συμμετέχει με την φρεγάτα Λήμνος), δεν είναι δυνατόν , έτσι δεν είναι ???
Δείτε εδώ:http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/1o.html
Όλα αυτά για μερικούς άπλυτους και με φουσκωτά η παλιές βάρκες ψαράδων!!!!
Από το ιστολόγιο http://greek.ruvr.ru/

Photo: RIA Novosti




Η έκτη ήδη μοίρα πλοίων του Ρωσικού Στόλου στον Ειρηνικό ωκεανό ετοιμάζεται για εκστρατεία στον Κόλπο του ΄Αντεν με σκοπό την καταπολέμηση των πειρατών που επιτίθενται εναντίον εμπορικών σκαφών.
Επικεφαλής της μοίρας είναι το μεγάλο πολεμικό ανθυποβρύχιο «Ναύαρχος Παντελέγιεφ». Μέλη της είναι ένα τάνκερ εφοδιασμού, ένα διασωστικό ρυμουλκό και μία μονάδα πεζοναυτών.
Η έκτη μοίρα του ρωσικού Στόλου στον Ειρηνικό ωκεανό θα αντικαστήσει τους ναύτες του Βόρειου Στόλου της Ρωσίας που κάνουν περιπολία κοντά στις ακτές της Σομαλίας. Τα ρωσικά πολεμικά πλοία φροντίζουν για την ασφαλή ναυσιπλοΐα στον Κόλπο του ΄Αντεν από την άνοιξη του 2009 στο πλαίσιο της διεθνούς επιχείρησης. Με απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ  με σκοπό  την καταπολέμηση της πειρατείας στην περιοχή της Σομαλίας επιτρέπεται η χρησιμοποίηση όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου