Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Παραπληροφόρηση: Gay γάμος ομογενών στην Νέα Υόρκη

Από το ιστολόγιο http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/731--gay-.html

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ καλά κρατεί! Tο "ΕΘΝΟΣ.gr" μας "ενημερώνει" για τον διπλό ομοφυλοφιλικό γάμο δυο υποτιθέμενων ομογενών στην Νέα Υόρκη.
Για να δούμε όμως μερικά στοιχεία για τους "ομογενείς":



Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο λινκ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63283300


ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ μεταδίδουν οι εφημερίδες με σκοπιμότητα

Οι δήθεν Έλληνες  gay που παντρεύτηκαν…ήταν  γνήσιας Εβραικής καταγωγής




Τελικά πρόκειται για την οικογένεια (Μπακόλα) με πολλά «θύματα» στο ολοκαύτωμα όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω λινκ  http://www.kkjsm.org/holocaust/holocaust_B.html



πηγή...via mail by informer




Κάποιος αντικειμενικός παρατηρητής θα διακρίνει μια εμμονή των Εβραίων να προβάλουν μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι. Βλέπουμε τον Oliver Stone ο οποίος τυγχάνει και Εβραίος και gay να βγάζει μια ταινία παρουσιάζοντας τον Αλέξανδρο (τον οποίον μισούν ιδιαίτερα οι Εβραίοι - γιατί άραγε;) ως ένα Βασιλιά παρανοϊκό, τρελό, ανώμαλο, ανόητο, δίχως κύρος και πάνω από όλα gay. Βέβαια για την ταινία ο Stone ζήτησε εκ των υστέρων συγγνώμη, αλλά αυτή η τεχνική στην προπαγάνδα είναι γνωστή, δηλαδή βγαίνει μια εντυπωσιακή παραπληροφόρηση, το βλέπει όλος ο κόσμος και μετά πέφτουν οι συγγνώμες! την ταινία την είδαν εκατομμύρια άνθρωποι., την συγγνώμη σχεδόν κανείς!

Στο άρθρο "Περι του ψεύδους της Ομοφυλοφιλίας των Αρχαίων Ελλήνων" (για να το δείτε κάντε κλικ ΕΔΩ) αποδεικνύεται εν τέλει ότι υπάρχει στόχος σπήλωσης. Ο λόγος; απλός αλλά πολυεπίπεδος!
Η ψεύτικη εικόνα την ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα σε ανθρώπους ηθικούς δημιουργεί απέχθεια προς τους Αρχαίους άρα και από την φιλοσοφία (που είναι και ο στόχος), ενώ στους ανήθικους υποσυνείδητη διαφήμιση για να τους παρασύρει. Αυτού του είδους την διαφήμιση την βλέπουμε άλλωστε σε καθημερινή βάση στην τηλεόραση, ειδικά σε κουτσομπολίστικα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης, αλλά και σε σειρές και σε reality shows.

Με το να προπαγανδίζουν καθημερινά την ιδέα ότι ο Αλέξανδρος και ο Ηφαιστίων ή ο Αχιλλεύς και ο Πάτροκλος ήταν ομοφυλόφιλοι πετυχαίνουν αλλοιώσουν μεν την εικόνα των προγόνων αλλά παράλληλα χτυπάνε την ιερή έννοια της φιλίας η οποία υπήρχε στην Αρχαία Ελλάδα. Διαβάλλοντας λοιπόν την εικόνα της ιερής έννοιας της φιλίας των Αρχαίων προγόνων μας στον σημερινό άνθρωπο, πρακτικά πετυχαίνουν να καταργήσουν την φιλία, άρα κατ επέκταση να σπάσουν την συνοχή των Ελλήνων που τόσο πολύ φοβούνται! Παράλληλα ακυρώνουν την έννοια των Δελφών (Δελφίνι-αδελφοσύνη-ένωση Ελλήνων) άρα και την αρχέγονη θρησκεία... με ένα σμπάρο πάντα πολλά τρυγόνια.



Για να δούμε τι λέει η γνωστή Αρχαιολόγος κ. Σουλβατζή για την συνάντηση της με τον Εβραίο Πρέσβη στην Αίγυπτο όταν έψαχνε για τον τάφο του Αλεξάνδρου.




- Επίσης στο παρακάτω άρθρο μπορούμε να δούμε ποιοι ίδρυσαν και ελέγχουν ομοφυλοφιλικές οργανώσεις (κάντε κλικ ΕΔΩ) για να ξετυλίξουμε σιγά σιγά το κουβάρι και να πάρουμε μια εικόνα της πραγματικότητος...






₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου