Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Σχόλιο ιστολογίου μας : .........θα το φάει το κεφάλι του.......μπήκε για τα καλά στο μάτι των αδελφών του μουσουλμάνων......
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Η Τουρκία μετά τον εναέριο χώρο έκλεισε και την χερσαία οδό προς την Συρία  




Η Ankara μετά την απόφαση να κλείσει τον τουρκικό εναέριο χώρο στα αεροσκάφη που μεταφέρουν οπλισμό στη Συρία, προχώρησε σε παρόμοια εφαρμογή και στις χερσαίες μεταφορές.
Σφίγγει ο κλοιός για την Συρία.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είχε ανακοινώσει πως ξεκάθαρα ανέφεραν στην Συρία ότι δεν πρόκειται με την βία να βγει κερδισμένη και ότι η διοίκηση της Συρίας πρέπει να ακούσει τα δημοκρατικά αιτήματα του λαού της.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην Συρία είχαν συζητηθεί και στην συνάντηση που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Erdoğan με τον πρόεδρο Ομπάμα.
Οι δύο ηγέτες είχαν συμφωνήσει για την επιβολή κυρώσεων κατά της διοίκησης της Συρίας.
Τη στιγμή που βιώνονταν τα γεγονότα αυτά, η Τουρκία έλαβε την απόφαση να κλείσει τον τουρκικό εναέριο χώρο στη Συρία.
Παρόμοια εφαρμογή τέθηκε και για τις χερσαίες μεταφορές, σχετικά με το θέμα ο Τούρκος πρωθυπουργός Erdoğan είπε, «Εάν υπάρξουν αεροπορικές ή χερσαίες μεταφορές οπλών προς τη Συρία, θα τα σταματήσουμε και θα τα κατασχέσουμε, αυτό το ανακοινώσαμε και στις γειτονικές χώρες».        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου