Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Άγνωστος επιτέθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν

Σχόλιο ιστολογίου μας : .......το βίντεο θέλουμε......
Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/international/422039



Επίθεση φέρεται να δέχθηκε από άντρα αγνωστων στοιχείων εντός του κτιρίου των Ηνωμένων Εθνών ο Τουρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μαχμούντ Αμπάς την Παρασκευή το μεσημέρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο άντρας που επιτέθηκε στον Τούρκο πρωθυπουργό κρατείται και ανακρίνεται από τις αμερικανικές αρχές χωρίς ομως να έχουν δοθεί τα στοιχεία του ή περεταίρω πληροφορίες, ενώ πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της τόνισε ότι το περιστάτικο καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο κ. Ερντογάν δεν τραυματίστηκε, καθώς η αντίδραση του ομολογουμένως μεγάλου αριθμού αντρών της προσωπικής του ασφαλείας ήταν άμεση. Σύμφωνα με δήλωση του Ισραηλινού Υπουργού Πληροφοριών και Διασποράς Γιούλι Έντελστάιν που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έξω από την αίθουσα της γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα βίαιο περιστατικό, σαν σκηνή από ταινία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Το κίνητρο και οι συνθήκες του περιστατικού δεν έχουν αποσαφηνιστεί όμως μία πρώτη πληροφορία κάνει λόγο για σύνδεση της επίθεσης με το Κουρδικό ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου