Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σε επαφή με διάφορες προσωπικότητες ο πρόεδρος Χριστόφιας

Από το ιστολόγιο http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/75896
Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ανασχηματισμού της Κυβέρνησης
Εν αναμονή για την ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος.
Εν αναμονή για την ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος.
Λευκωσία: Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου μετά και την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την Κυβέρνηση. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην Κυβέρνηση παραμένουν οι υπουργοί Σωτηρούλα Χαραλάμπους, Νεοκλής Συλικιώτης, Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και Δημήτρης Ηλιάδης, ενώ στο Υπουργείο Παιδείας θα διοριστεί άτομο από τον ακαδημαϊκό χώρο.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με διάφορες προσωπικότητες και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις.

Είπε ακόμα ότι τα πρόσωπα διαδραματίζουν ρόλο στη διακυβέρνηση, αλλά δεν επιβάλλουν πολιτικές. Τις πολιτικές τις χαράσσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση.

Είναι η ώρα της συναίνεσης και της ενότητας για αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου και όχι της αντιπαράθεσης και της αλληλοεπίρριψης ευθυνών, δήλωσε ο κ. Στεφάνου, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τείνει χέρι φιλίας προς όλους, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Εάν, πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος, όλοι είναι ειλικρινείς όταν μιλούν για συναίνεση, τότε θα υπάρξει ανταπόκριση εκτός κι αν στόχος τους είναι να μην αφήσουν την Κυβέρνηση να προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου