Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΟΣ-JITEM

Σχόλιο ιστολογίου μας : Χμμμμ.....νομίζω ότι το έχουν σκεφτεί και οι δικοί μας ....αλλά δεν μπορούν να το κάνουν.....ακόμα....!!!!
Από το ιστολόγιο

Εφ. Ζαμάν 26-7-2011

Έπαιρνα λεφτά ανάλογα με τα άτομα που σκότωνα
 Αίσθηση προκάλεσαν οι ομολογίες κατηγορουμένων στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον σε σχέση με τις εκσκαφές στην Σίλε.
 Ο μετανοηθείς της οργάνωσης ΤΙΚΚΟ Ουλάς Οζέλ περιέγραψε στο δικαστήριο πως αφού παραδόθηκε στο κράτος, του έδωσαν καθήκοντα στην Διοίκησης Περιφέρειας της JITEM του Ελάζιγκ. Ανέφερε : Για κάθε άτομο που σκοτώναμε μας έδιναν χρήματα μέσα σε φάκελο. Απαγάγαμε άτομο στην Κωνσταντινούπολη, τον φέρναμε στο Τούντζελι και λέγαμε πως ¨τον συλλάβαμε σε επιχείρηση¨. Ότι έκανα το έκανα εξ ονόματος του κράτους. Εγώ έτσι ήξερα¨.




Ο Οζέλ επιβεβαιώνοντας το κατηγορητήριο σχετικά με τις διασυνδέσεις του με την Εργκενέκον λέει : ¨ Την ώρα που φαινομενικά εγώ ήμουν στην φυλακή, μετείχα σε αστυνομικές επιχειρήσεις. Σε εκείνη την περίοδο βρέθηκα σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας και συνομίλησα τηλεφωνικά. Αυτά είναι όλα καταγεγραμμένα. Αυτά όλα πρέπει να ληφθούν υπόψιν¨.
……………………
 Σχόλιο : Η φωτογραφία δεν είναι από την εφημερίδα, αλλά δείχνει τα περήφανα στελέχη της JITEM εν δράση…
Δηλαδή μας λέει ο ¨κύριος¨ αυτός ότι για κάθε άτομο που σκότωνε (δημοσιογράφους-στελέχη κουρδικών κομμάτων-συγγραφείς κ.α.) έπαιρνε χρήματα με το κεφάλι ! Και αυτό γινόταν φυσικά με τις οδηγίες του κράτους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου