Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Νέο μακελειό στη Βρετανία με έξι νεκρούς

Ένας τραυματισμένος άντρας υπό σύλληψη για το συμβάν
Τρία παιδιά, μέλη της ίδιας οικογένειας, ανάμεσα στα θύματα
Νέο μακελειό στη Βρετανία με έξι νεκρούς

Έξι άνθρωποι, ένας άνδρας, δύο γυναίκες και τρία παιδιά, βρήκαν φρικτό θάνατο, από επίθεση με μαχαίρι, που σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην πόλη Σεντ Χέλιερ στο νησί Τζέρσεϊ της Βρετανίας, στη θάλασσα της Μάγχης. Προς το παρόν η ταυτότητα των θυμάτων παραμένει άγνωστη, και οι αρχές ζητούν βοήθεια από γείτονες, για την αναγνώρισή τους.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένας άνδρας περίπου 30 ετών συνελήφθη στη σκηνή αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο αιματηρά που συνέβησαν ποτέ στα νησιά Τσάνελ στη Μάγχη. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού Τζέρσεϊ, του μεγαλύτερου από τα νησιά Τσάνελ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Και τα έξι θύματα ήταν κάτοικοι του νησιού, σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, είναι και μέλη της ίδιας οικογένειας. Τα πέντε βρέθηκαν νεκρά εντός του διαμερίσματος αλλά και στο δρόμο, και το έκτο εξέπνευσε στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, το οποίο συντάραξε το κατά τα άλλα ήρεμο νησί των 91.000 κατοίκων. Στέλεχος της δύναμης ανέφερε πως δεν αναζητείται οποιοσδήποτε άλλος ύποπτος, αλλά μίλησε για «περίπλοκο συμβάν», και τόνισε πως οι αρχές «αντιλαμβάνονται το πλήγμα από αυτό το βαρύτατο και τραγικό επεισόδιο για την τοπική κοινότητα».

ΠΗΓΗ ikypros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου