Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....... ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!

Από Faceof 
Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει πανικός με το θέμα των wikileaks από το περιοδικό Επίκαιρα , όχι δεν μέμφομαι τα Επίκαιρα , εξάλλου και εγώ το πήρα να μελετήσω,  και ειλικρινά παίρνω αρκετά περιοδικά του εναλλακτικού χώρου ενημέρωσης κάθε μηνα, αυτό όμως που θέλω να καταλήξω είναι ότι ακόμη και τώρα που όλοι εμείς οι συνωμοσιολόγοι επιβεβαιωνόμαστε , το αντίκρισμα στην Ελληνική κοινή γνώμη είναι για μένα μηδαμινό!!!!!


Και εξηγώ αμέσως τι εννοώ......ότι αυτή η αρρώστια του κομματισμού μας έχει διαποτίσει έως και μυελού οστών.......



Τόσο χαμηλά έχουμε ξεπέσει , που υπάρχει μεγάλο ποσοστό Ελλήνων να προτιμούν την Γερμανική κατοχή ξανά, μήπως και κάτι αλλάξει σε αυτό το σάπιο πολιτικό μας σύστημα, σε αυτόν τον κακόμοιρο τόπο , ίσως να πιαστούν και μερικά λαμόγια που τόσα χρόνια κατατρώγουν τις σάρκες των Ελλήνων συμπατριωτών τους για την δική τους ευημερία .....


Σίγουρα θα πιαστούν κάποιοι και να είστε σίγουροι .....ΑΛΛΑ ......


Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ .......αυτοί που έρχονται ως σωτήρες και να μας δώσουν τα φώτα τους , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΆΛΛΑΧΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ !!!!


Οι Γερμανοί πολίτες εδώ και χρόνια βιώνουν μια άνευ προηγουμένου λιτότητα .....ώστε οι τραπεζίτες και τα άλλα πάμπλουτα λαμόγια της χώρας τους να καλοζωούν εις βάρος τους.....


Δηλαδή τι περιμένετε να αλλάξει ?????


Ο Μανολιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς????


Κοιτάξτε σε όλες τις χώρες της Ευρώπης , του κόσμου ολάκερου , το ίδιο σύστημα , ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!


Αυτό που χρειάζεται ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!


ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΠΡΟ , ΠΑΡΑΣΙΤΑ Η ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ!!!!


ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ .......


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΑ.......ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!


ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ , ΓΙΑΤΙ , ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ...... 


ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ , ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .........ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!


Υ.Σ  Για το θέμα των wikileaks και γενικά των αποκαλύψεων δεν είναι δα και τόσο απίστευτο , ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος ερευνητής η συνωμοσιολόγος μιλάμε με το υπερπέραν και γινόμαστε προφήτες η οτιδήποτε άλλο νομίζετε..., έχουμε μεν τις διαδυνδέσεις μας και τους διάφορους "φίλους" , αλλά την σήμερον ημέρα τα πράγματα είναι πιο απλά.......και δείτε αμέσως στα πιο κάτω λινκς τι εννοώ!!!!


http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/wikileaks-mirrors_26.html


http://www.thepressproject.gr/searchlab.php , σχεδόν όλα τα έγγραφα των wikileaks για Ελλάδα και Κύπρο.....

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011


Πρόταση - Ένα προσχέδιο Μοντέλο Σύγχρονης Διακυβέρνησης της Ελλάδος

Από Faceof

Χρόνια τώρα βλέπουμε ένα πολιτικό σύστημα να παραπαίει και να χρεοκοπεί και μαζί με αυτό να καταστρέφεται και η χώρα μας.

Επειδή όσο καιρό συμβαίνει αυτό δύσκολα ψάχνουμε να βρούμε μια πιο εφαρμόσιμη λύση γιατί απλά φοβόμαστε τις μεγάλες αλλαγές.

Εδώ και ένα μήνα περίπου , υπάρχει αναβρασμός στην Ελληνική κοινωνία , πολλά λέγονται , καινούργια συστήματα θέλουν να αναπτυχθούν κάτι νέο ετοιμάζεται να γεννηθεί !!!

Αυτή η γέννα όμως δεν θα είναι εύκολη , θα είναι πάρα πολύ επίπονη με τρομερές θυσίες και πάνω από όλα όμως θα χρειάζεται την συμμετοχή μας που δεν θα περιορίζεται σε μια ψήφο μας κάθε 4 χρόνια η όπως γινόταν μέχρι τώρα και μετά να καθόμαστε στον καναπέ μας και βρίζουμε τον κάθε ένα πολιτικό που δεν έκανε κάτι σωστό ......

Έχουμε φτάσει σε τέτοιο τεχνολογικό επίπεδο που όλοι μας θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε άμεσα σχεδόν σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν ζητήματα των πολιτών είτε της ίδιας της χώρας!!!

Καταργώντας τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα κόμματα (τα κόμματα κοιτούν το δικό τους συμφέρον και οι επαγγελματίες πολιτικοί το δικό τους συμφέρον) το μόνο κενό που θα χρειαστεί να καλύψουμε είναι η ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά του Κράτους.

Και έτσι θα έχουμε ένα πολύ απλό σχήμα :

Πρόεδρος Δημοκρατίας
Βουλή Αντιπροσώπων - Ανεξάρτητες Αρχές
ΔΕΚΟ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ /ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ/ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλέγεται από σύνολο του εκλογικού σώματος βάσει πλειοψηφίας , η θητεία του θα διαρκεί 4 χρόνια και θα είναι στην ουσία ο προστάτης του Εκλογικού Σώματος και που θα ελέγχει την Βουλή των Αντιπροσώπων όπως και τις Ανεξάρτητες Αρχές 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στην ουσία θα λειτουργήσει άμεσα εφόσον θα καταργηθούν τα κόμματα , οι διάφοροι πολιτευτές  που θα μένουν ενεργοί και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν πραγματικά ο καθένας την περιοχή που αντιπροσωπεύει και τον εψήφιζε έως τώρα ως αντιπρόσωπος πλέον της περιοχής του και ουχί του κόμματος του !!!
Η Θητεία του κάθε Αντιπροσώπου θα οριστεί στον 1 χρόνο ο έκαστος και χωρίς δικαίωμα επανεκλογής έως ότου απορριφθεί πλήρως η έννοια του επαγγελματία πολιτικού !!!


Ανεξάρτητες Αρχές με κορωνίδα την Ελληνική Δικαιοσύνη και όλες όσες υπάρχουν μέχρι τώρα και όσες θα χρειαστεί να φτιαχτούν για την προστασία των πολιτών και γενικά του συστήματος διακυβέρνησης της χώρας .


Η Βουλή των Αντιπροσώπων  και οι Ανεξάρτητες Αρχές θα επιβλέπουν ο ένας ο τον άλλον για καλύτερη προστασία του συστήματος και οι 2 μαζί όλους όσους θα βρίσκονται από κάτω  τους στα επόμενα επίπεδα.  
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΩ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Στο επόμενο επίπεδο βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα με κεντρικά την Δημόσια  Διοίκηση (Κρατικές κοινωφελής Υπηρεσίες , Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις) , την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα  αιρετούς ανά χρόνο τοπικούς άρχοντες και συμβούλια , τις ΔΕΚΟ που θα πρέπει να εφαρμοστεί το μοντέλο της συμμετοχής στα κέρδη η στις ζημιές με την αντικατάσταση μέρους του μισθού τους με μετοχές και εννοείται μερίσματα από τους κερδοφόρους ισολογισμούς η αναλόγως με τις ζημίες και τέλος τον ιδιωτικό τομέα /επιχειρήσεις .
Στις Κρατικές κοινωφελής Υπηρεσίες ΔΕΝ ΘΑ υπάρχει κανείς πολιτευτής/πολιτικός στην Διοίκηση παρά μόνο ΑΙΡΕΤΟΙ διευθύνοντες με ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ!!! 

Στο τελευταίο επίπεδο μπορεί να φαίνεται υποτιμητικό αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι έτσι , θα υπάρχει το Εκλογικό Σώμα που μέσα από τις Λαϊκές Συνελεύσεις θα δίδουν τις όποιες απαιτήσεις τους η ανάγκες προς μελέτη και εάν παραστεί ανάγκη  για δημοψήφισμα ΙΕΡΑΡΧΙΚΆ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΓΑΝΑ .

Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν καταργώντας τον κλασικό τρόπο που ψηφίζουμε και δημιουργώντας μεγάλα ηλεκτρονικά εκλογικά κέντρα σε κάθε περιοχή της Ελλάδος αναλογικά με τον πληθυσμό τους και που θα είναι ΆΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!


Αυτό είναι ένα προσχέδιο που έχω στο μυαλό μου και το θεωρώ ως το πιο εύκολο σε σχεδιασμό και πραγμάτωση κυβερνητικό σύστημα διακυβέρνησης της χώρας μας της Ελλάδος!!! 


Όνειρό μου και Μακάρι να διαδοθεί και να μελετηθεί από όσους περισσότερους Έλληνες ώστε να φτάσουμε σύντομα σε ένα ίσως πιο τέλειο σύστημα.......


Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου