Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μιλιέτ: “Ο «ξεροκέφαλος» Κασίνης ευθύνεται για τις γεωτρήσεις»

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/politics/422380

Ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί δημοσίευμα της Μιλιέτ το οποίο υποστηρίζει ότι ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας ήθελε να διακοπούν οι διαδικασίες γεώτρησης στο οικόπεδο 12 όσο διαρκούν οι συνομιλίες, τελικά ξεκίνησαν οι γεωτρήσεις με πρωτοβουλία του «ξεροκέφαλου» όπως τον χαρακτηρίζουν Σόλωνα Κασίνη.



Αξίζει να σημειωθεί πως το Sigmalive αποκάλυψε την είδηση, την οποία επικαλείται η Τουρκική εφημερίδα Miliet, το Σάββατο (24.09) χαρακτηρίζοντας με θετικό τρόπο τον Σόλωνα Κασίνη «ξεροκέφαλο».
Θυμίζουμε ότι στην έκτακτη σύνοδο που κάλεσε ο Δημήτρης Χριστόφιας πριν από περίπου δύο βδομάδες, ο ίδιος μαζί με την Υπουργό Εμπορίου, Πραξούλα Αντωνιάδου, υποστήριξαν πως οι διεργασίες στο οικόπεδο 12 θα έπρεπε να ματαιωθούν προκειμένου να μην τιναχθούν οι συνομιλίες για το κυπριακό στον αέρα.
Ο Σόλων Κασίνης «μπήκε σφήνα» στην υπόθεση απειλώντας πως θα απεκάλυπτε τα πάντα εάν διακόπτονταν οι διαδικασίες στο οικόπεδο 12, αποτρέποντας έτσι τα σχέδια του Προεδρικού.
Ταυτόχρονα φανερώνεται πως εάν τελικά ματαιώνονταν οι διεργασίες στο οικόπεδο 12, τότε η Τουρκία ίσως πανηγύριζε σήμερα, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως η εξέλιξη των πραγμάτων μετά την παρέμβαση Κασίνη δυσαρέστησε τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου