Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τόμσεν: Η κυβέρνηση για 6 μήνες ήταν νεκρή - Ιδού η απάντηση "γιατί πάρθηκαν νέα μέτρα"

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....θα παρακαλούσαμε τον κύριο Τόμσεν να προσέχει άλλη φορά πως εκφράζεται .....οι νεκροί δεν του φταίνε σε τίποτα , πως να το κάνουμε οι νεκροί δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν και πολλά πράγματα.......
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=97186&catid=13


Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ για την Ελλάδα παρέδωσε στο διοικητικό συμβούλιο την εσωτερική έκθεση που δείχνει ότι η κατάσταση στην ελληνική οικονομία είναι πολύ κακή.

Στη φράση του κ. Τομσεν ότι η κυβέρνηση για έξι μήνες ήταν νεκρή, βρίσκεται όλη η αλήθεια γιατί οι έλληνες πολίτες πλέον καλούνται να υποστούν κι άλλα επώδυνα μέτρα.

Διαβάστε τα νέα σκληρά μέτρα που ανακοινώθηκαν

Ο Πολ Τόμσεν βλέπει για το 2012 μεγάλο κενό στα οικονομικά της χώρας με το έλλειμα να φτάνει σε ποσοστό 2% του ΑΕΠ και να δημιουργείται μία μαύρη τρύπα της τάξεως των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δικαιολογεί στην έκθεσή του την κατάσταση αυτή καθώς υπήρξε επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών και δεν υλοποιήθηκαν οι μεταρυθμίσεις που είχαν συμφωνηθεί. Μάλιστα, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την έκθεση, έγιναν ελάχιστα στη χώρα μας. Οι τελευταίο 6 μήνες ήταν σχεδόν νεκροί σύμφωνα με την έκθεση.

Επίσης, γίνεται αναφορά για 120 μέτρα που θα που θα πρέπει η κυβέρνηση να υλοποιήσει και τα οποία ήταν και στις δύο προηγούμενες εκθέσεις. Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα και αναμένεται να γίνει όταν η τρόικα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου