Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Focus: Διώξτε την Ελλάδα και βάλτε την Τουρκία στο ευρώ

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω για το Focus ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΌ ΤΟΥ ......ΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ New World ORDER.......!!!!!
Τα έχουμε πει και σε σχόλια προηγούμενων άρθρων τι απεργάζονται........
Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=94031&catID=14


Ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας το γερμανικό περιοδικό Focus που μετά την «άσεμνη» Αφροδίτη της Μήλου και την Ακρόπολη να βουλιάζει «ξαναχτύπησε» με πρόταση να αντικατασταθεί η Ελλάδα από την Τουρκία στην Ευρωζώνη.

Στο editorial του Focus ο Uli Dönch θέτει το ερώτημα από τον τίτλο «η Ελλάδα έξω και η Τουρκία μέσα;». «Θα ήταν η ριζική λύση: μια προβληματική κατάσταση αφήνει τη ζώνη του ευρώ και αντικαθίσταται από μια ραγδαία αναπτυσσόμενη χώρα. Πολλοί οικονομικοί λόγοι για αυτή την ανταλλαγή συνεργάτη - αλλά πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό;» αναρωτιέται ο αρθρογράφος.

Στη συνέχεια αναφέρεται στα άσχημα δημοσιονομικά στοιχεία της χώρας μας και τους ελέγχους της τρόικας. Μάλιστα αποκαλεί την Ελλάδα «άσωτη» και προχωράει στην περιγραφή της εικόνας της Τουρκίας με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιούλ στη Γερμανία.

«Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετικά σημαντική για την Τουρκία. Ο Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ επισκέφθηκε τη Γερμανία. Ένα από τα πιο ευαίσθητα θέματα της συζήτησης: Η πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση» γράφει ο εκδότης του Focus και υπογραμμίζει πόσο ενδιαφέρον έχει δείξει η Άγκυρα για την ένταξη της όλες αυτές τις δεκαετίες. Η επιθυμία αυτή της Τουρκίας είναι σύμφωνα με τον Uli Dönch, πιο σημαντική από ποτέ.

«Για τους περισσότερους η ιδέα μπορεί να είναι ένα σοκ. Ένα μουσουλμανικό κράτος στην χριστιανική Ευρωπαϊκή Ένωση». Με καθαρά οικονομικούς όρους όμως –συνεχίζει- η ένταξη της Τουρκίας θα ήταν η απάντηση στην ερώτηση: «Αν όχι η Τουρκία, ποιος άλλος;» σημειώνει ο εκδότης του γερμανικού περιοδικού.

Το άρθρο κλείνει με το ερώτημα: «Όμηρος για τους Έλληνες - ή συνεργάτης των Τούρκων;». «Η απάντηση σήμερα είναι - ακόμα - ένα ηχηρό "όχι". Όμως, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής πρόκλησης εμείς οι Ευρωπαίοι πρέπει να σκεφτούμε φρέσκα και νέα: Με ποιο τρόπο μπορούμε να επιτρέψουμε στην Τουρκία να γίνει μια πολύ στενός συνεργάτης της Ευρώπης;» αναφέρει ο Uli Dönch.

Το πρόσφατο πρωτοσέλιδο με την Ακρόπολη και την Αφροδίτη της Μήλου να βουλιάζουν



Παλαιότερο δημοσίευμα του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου