Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Web κίνημα "για τη σωτηρία της Ελλάδας κι όχι των τραπεζών"!

Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/


Η υπόθεση της Ελλάδας και κυρίως ο τρόπος αντιμετώπισής της από τους ισχυρούς της Ευρώπης και του κόσμου,έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις σε πολλές χώρες. Όχι δεν εννοούμε αυτές που λένε “να μην δώσουμε λεφτά στους Έλληνες”. Υπάρχουν φωνές που κάθε μέρα ισχυροποιούνται κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και οι οποίες φωνάζουν ότι από τα περίφημα σχέδια σωτηρίας,στην Ελλάδα δεν φθάνει…ούτε ευρώ!

Το Avaaz.org ένα “διδικτυακό κίνημα”,μαζεύει υπογραφές για το εξής κείμενο:

“Απίστευτο, το κάνουν πάλι. Οι κυβερνήσεις μας δίνουν κι άλλο χρήμα των φορολογουμένων στις τράπεζες!

Οπωσδήποτε, πρέπει να τακτοποιήσουμε το θέμα της Ελλάδας, να σώσουμε την Ελλάδα, για να σωθεί η Ευρώπη. Αλλά με το σημερινό σχέδιο διάσωσης το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν εμάς τους φορολογούμενους να πληρώσουμε το 90% των ανόητων επενδύσεών τους.

Οι Έλληνες δεν παίρνουν ούτε ένα σέντ και εμείς δίνουμε έναν τόνο χρημάτων στους πλούσιους τραπεζίτες. Και ακόμη χειρότερα - περίπου το 30% των χρημάτων μας, θα καταλήξει στους κερδοσκόπους που θα έχουν τεράστια κέρδη από τα παιχνίδια με το πακέτο διάσωσης!

Πώς είναι δυνατόν οι κυβερνήσεις μας να έχουν ένα σχέδιο διάσωσης των τραπεζών και των κερδοσκόπων με τα χρήματά μας και να αφήνουν την Ελλάδα με τίποτα; Η απάντηση είναι πως στην πραγματικότητα ζήτησαν από τους τραπεζίτες να συντάξουν τη συμφωνία.

Οι Υπουργοί Οικονομικών μας πήραν τις αποφάσεις για το σχέδιο διάσωσης - ας τους το στείλουμε πίσω στα κοινοβούλια μας για να το σχεδιάσουν ξανά με στόχο τη διάσωσης της Ελλάδας , και όχι των τραπεζών".


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου