Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η Ισλανδία απεμπλέκεται από το ΔΝΤ λόγω... ιδεολογικών διαφορών

Σχόλιο από Faceof : Σήμερα είχαμε άκρως ενδιαφέρουσες ειδήσεις αλλά τις καλύτερες τις άφησα για το τέλος της ημέρας.....ειδικά αυτή με τους, όπως αποδεικνύεται στημένους /ψεύτικους πανηγυρισμούς στην Πράσινη  πλατεία της Τρίπολης  , αλλά και αυτή εδώ ....που ουρλιάζει πλέον για τα χειραγωγημένα ΜΜΕ της NWO.........
Είναι απίστευτο......η πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Johanna Siguroardottir, ανακοίνωσε τη διακοπή της «συνεργασίας» και την αποχώρηση του αρμόδιου κλιμακίου από τη χώρα.
Τι λέτε τώρα .....πως το κατάφερε αυτό η μικρή Ισλανδία , αλλά πρώτα από όλα .....είχατε νέα της τους τελευταίους 2 μήνες που μας πρήζουν με μεσοπρόθεσμο και εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου και άλλα φαιδρά .......έως και εκβιαστικά , τρομοκρατία στο έπακρο και φίμωση των πραγματικών ειδήσεων που να μας αφορούν .....και να μας δίνουν πραγματικές λύσεις και ανακούφιση των Ελλήνων.....
Δεν περιμένω από πολλούς να το καταλάβουν , να σας πω την αλήθεια έχω απογοητευτεί εν μέρει αλλά ίσως και είναι καλύτερα από την άλλη ....όταν και όπως ξεκινήσει η επανάσταση στην Ελλάδα ...τουλάχιστον θα ξέρουμε ποιοι αξίζουν να σωθούν!!!!!
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/




Εκφράζοντας έντονες ανησυχίες για τα προτεινόμενα μέτρα «εξυγίανσης» του ΔΝΤ σε Λατινική Αμερική και Άπω Ανατολή, η πολιτική ηγεσία της Ισλανδίας ανακοίνωσε την αποχώρηση του ΔΝΤ από τη χώρα.


Τρία χρόνια μετά την εμπλοκή του διεθνούς χρηματοπιστωτικού οργανισμού στα οικονομικά δρώμενα της χώρας, η πρωθυπουργός της Ισλανδίας, Johanna Siguroardottir, ανακοίνωσε τη διακοπή της «συνεργασίας» και την αποχώρηση του αρμόδιου κλιμακίου από τη χώρα.
Ο υπουργός Οικονομικών, Arni Pall Arnason, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση απεμπλοκής του ΔΝΤ από την οικονομική πολιτική της Ισλανδίας, σημείωσε ότι θεωρεί αμφισβητούμενα τα προτεινόμενα μέτρα (walfare state) που εφαρμόζει το Ταμείο στη Λατινική Αμερική και την Άπω Ανατολή.
«Κανένα σωσίβιο από BCE, FMI ή Παγκόσμια Τράπεζα, καμία έκπτωση στην εθνική κυριαρχία απέναντι σε ξένες χώρες. Μια πορεία με τη συμμετοχή των πολιτών, χωρίς περικοπές δικαιωμάτων και με τη λαϊκή συμμετοχή», ήταν τα λόγια της Ισλανδής πρωθυπουργού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου