Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

"Έως πότε θα πληρώνουμε για τους Έλληνες;"

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Με ένα προκλητικό δημοσίευμά της, η Bild Zeitung επιτίθεται στην Ελλάδα, αλλά και στη Μέρκελ για τη στάση που κρατά. Αναφορά στην αυξανόμενη οργή στη Γερμανία για τα δάνεια προς τη χώρα μας




Μία ακόμα πρόκληση με γερμανική προέλευση για την Ελλάδα, με άρθρο της εφημερίδας Bild-Zeitung να έχει τίτλο "Για πόσο διάστημα ακόμα θα πληρώνουμε για τους Έλληνες".
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι παρά το γεγονός πως η κρίση χρέους της Ελλάδας κλιμακώνεται συνεχώς, η χώρα αρνείται να φύγει από την Ευρωζώνη.
Από τα πυρά της εφημερίδας δεν ξεφεύγει ούτε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, για το γεγονός, όπως αναφέρεται, ότι απέρριψε το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Στο στόχαστρο και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν βαν Ρομπάι, που δήλωσε ότι μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από ό,τι η περαιτέρω παραμονή της σε αυτή.
Ωστόσο, συνεχίζει η εφημερίδα, στη Γερμανία αυξάνει ο αριθμός των πολιτικών που ζητούν να σταματήσει ο δανεισμός προς την Ελλάδα.
Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών CDU Μίχαελ Φουξ δήλωσε ότι μόνο σε περίπτωση που η τρόικα δώσει το πράσινο φως θα εισρεύσει στην Ελλάδα περαιτέρω οικονομική βοήθεια.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών FDP κ.Τσάστροβ, ο οποίος δήλωσε ότι "όποιος δεν πράττει τα του οίκου του, πρέπει να υπολογίζει και στο ενδεχόμενο να μην λάβει άλλα χρήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου